Neler Yeni

Bunlardan hangisi daha iyidir

Aswium

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Muhammet Söğütçü
Hangisi daha iyiyse onu alıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ben galiba bu mouse internet kafede kullandım hiç oynayamadım daha çok düz mouseları seviyorim

Bunlar daha iyiyse beklerim ben almam için beklemem lazım çünkü sorun olmaz
çoğu yerde Katar pro daha iyi denilmiş.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Hepsi birbirinden farklı mouselar. Katar pro daha çok üst seviye oyunculuk için. Ama G102'nin görüntüsü daha iyi.
g102 tosunum tabii ki

Katar Pro tercihim olurdu.

Turabi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,170
İsim
Turabi Çelik

Hocam illa şu an alıcam diye bişey yok indirimdeyken alayım dedim viper miniyi falan öneriyorsanız oara biriktirip alırım ben

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Hocam illa şu an alıcam diye bişey yok indirimdeyken alayım dedim viper miniyi falan öneriyorsanız oara biriktirip alırım ben
Dün itopyada Razer Deathadder V2 250TL idi keşke kaçırmasaydın.
Viper mini eline küçük gelmezse kaliteli üründür. Katar Pro'da kötü bir sensöre sahip değil, işini görecektir.

GM11 fiyatına göre çok düşük bir sensöre sahip. GM11'in kullandığı sensör PMW 3325. Ips değeri 100 iken Katar Pro'nun kullandığı sensörün IPS değeri 220.(Pmw3327)

Turabi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,170
İsim
Turabi Çelik
Dün itopyada Razer Deathadder V2 250TL idi keşke kaçırmasaydın.
Viper mini eline küçük gelmezse kaliteli üründür. Katar Pro'da kötü bir sensöre sahip değil, işini görecektir.

GM11 fiyatına göre çok düşük bir sensöre sahip. GM11'in kullandığı sensör PMW 3325. Ips değeri 100 iken Katar Pro'nun kullandığı sensörün IPS değeri 220.(Pmw3327)
Evet şuan 400 olmuş viper mini elime olmaz mı acaba küçük zaten seetseries 105 oluyor internet kafede kullanmıştım oturuyor elime

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Evet şuan 400 olmuş viper mini elime olmaz mı acaba küçük zaten seetseries 105 oluyor internet kafede kullanmıştım oturuyor elime
Boyutları hakkında net bilgim yok ama 105 daha büyük duruyor.

Kolestrol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Mert

Yahu hocam sağda solda bir şey duymayın hemen koşa koşa başlıyorsunuz kötülemeye , Yani şu mouseyi kullanıp da kötüleyen 1 Allah'ın sevgili kulunu görmedim 3-4 senedir aktif kullanan kullanıcılar da mouse'nin çok iyi olduğunu söylüyor önemli olan kağıt üstündeki veriler değil de deneyimler değil midir hocam gerek aradaki 50 TL'lik fiyat farkı olsun gerek görünüş olsun her türlü tercihim g102'den yana olurdu

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Yahu hocam sağda solda bir şey duymayın hemen koşa koşa başlıyorsunuz kötülemeye , Yani şu mouseyi kullanıp da kötüleyen 1 Allah'ın sevgili kulunu görmedim 3-4 senedir aktif kullanan kullanıcılar da mouse'nin çok iyi olduğunu söylüyor önemli olan kağıt üstündeki veriler değil de deneyimler değil midir hocam gerek aradaki 50 TL'lik fiyat farkı olsun gerek görünüş olsun her türlü tercihim g102'den yana olurdu
Bimden mouse alıp 4 sene şikayetsiz kullanan insanlarda var, bu nasıl bakış açısı.
Ben sorunlu mouse demedim, içinde bulunduğu söylenen sensör içinde kullanılmıyor, bazı modellerinde yani.
Ayrıca abarttığın kadar iyi bir mouse değil, katar pro ezer geçer. Sensörlerini kapıştırmayayım burada istiyorsan.

Kolestrol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Mert
Bimden mouse alıp 4 sene şikayetsiz kullanan insanlarda var, bu nasıl bakış açısı.
Ben sorunlu mouse demedim, içinde bulunduğu söylenen sensör içinde kullanılmıyor, bazı modellerinde yani.
Ayrıca abarttığın kadar iyi bir mouse değil, katar pro ezer geçer. Sensörlerini kapıştırmayayım burada istiyorsan.
Hocam Hâlâ bir sonuca varamadık sizinle , Sonuç nedir sonuç katar pronun sensörü ezer geçer diyorsunuz da bu g102'nin sensörünün kötü olduğu anlamına mı geliyor , İki Mouse da takılma , donma , döndürürken sıkıntı yaşama yapmadığı sürece Normal bir kullanıcı aradaki farkı nasıl anlayabilir ???

Hocam Hâlâ bir sonuca varamadık sizinle , Sonuç nedir sonuç katar pronun sensörü ezer geçer diyorsunuz da bu g102'nin sensörünün kötü olduğu anlamına mı geliyor , İki Mouse da takılma , donma , döndürürken sıkıntı yaşama yapmadığı sürece Normal bir kullanıcı aradaki farkı nasıl anlayabilir ???
G102 alır adam hem 50 TL daha ucuz hemde kat kat daha güzel kusura bakmayın da katar pro çirkin bir mouse

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Dostum 10-20TL'ye plastik bir mauase almıyorsun, donma takılma neden olsun?
Oyuncu mouse'u bunlar.
Katar Pro'nun sensörüne göre G102'nin sensörü kötü evet.

Arada bir fark yok madem niye bu kadar para veriyorsun buna, git 10-20 liraya takılmayan donmayan bir mouse al kullan.

G102 alır adam hem 50 TL daha ucuz hemde kat kat daha güzel kusura bakmayın da katar pro çirkin bir mouse
İkisinin aynı fiyatta olması dışında sorun yok.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1

50 tl daha ucuz derken ikisi de 179 TL ? g102 boyutuna göre bence ağır bir mouse 2 sene kullandım.

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Viper Mini kullanıyorum sorun varsa alayım dostum.

Kolestrol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Mert
Dostum 10-20TL'ye plastik bir mauase almıyorsun, donma takılma neden olsun?
Oyuncu mouse'u bunlar.
Katar Pro'nun sensörüne göre G102'nin sensörü kötü evet.

Arada bir fark yok madem niye bu kadar para veriyorsun buna, git 10-20 liraya takılmayan donmayan bir mouse al kullan.
😂 Hocaaaam Öncelikle daha düne kadar g102 149 TL idi Ara sıra güzel indirimlerle düşer yine o fiyatlara

50 TL daha ucuz derken ikisi de 179 TL ? g102 boyutuna göre bence ağır bir mouse 2 sene kullandım.
149 TL idi ve 3 gün falan kaldı o fiyatta alan alırdı Yinede düşer ilerleyen zamanlarda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,329
Üyeler
165,000
Son üye
N-Ra
Top Bottom