Bunları almayı düşünüyorum öneri ve tavsiyeleriniz

sadece anakart b650mr olacak ve ssd Kioxia1tb Excerıa Plus G3 olacak

Benim önerim tren yoldan pc alma dizme tanındık pc sitelerinden almanı öneririm

Ram 2x16 cl30 olanlarına bak mouse kötü. Monitör o ne markasıymış bence alınmaz ve ek olarak niye trendyol. Aldığın ramin satıcısı incehesap ve gidiyosun ek trendyol vergisinide katarak alıyosun gidip incehesaptan alsana saçma burdan dizmen ve hazır sistemlerde alınabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sadece kasa ne tutuyor trendyolda

arkadaşlar mouse bende zaten var kardeşime alıyorum taksitli alacağım için

Ram 2x16 cl30 olanlarına bak mouse kötü. Monitör o ne markasıymış bence alınmaz ve ek olarak niye trendyol. Aldığın ramin satıcısı incehesap ve gidiyosun ek trendyol vergisinide katarak alıyosun gidip incehesaptan alsana saçma burdan dizmen ve hazır sistemlerde alınabilir

54,5

birde 9070xtli sistem var55.5 kya cl30 rami var ama psu ve ekran kartı kötü

ekstra olarak sistem olarak eleştirebilirmisniz ben bu fiyatlara tavım şu anda sistemi alıyorum toplam 60kya aynı sistem 2 ay sonra 80k bu hep böyle oldu ve eklemek istediğim bir konu daha 5070 ile 9070xt arasında kaldım adobede kullanıyorum bi rt performansı cidden çok farklı ama xt kas gücü çok iyi ben sizden genel bir tavsiye istiyorum o sistemlerede bir iki özelleştirmeyle 53k bandına geliyor ve taksit için 2 k az bir para

Son düzenleme:
arkadaşlar mouse bende zaten var kardeşime alıyorum taksitli alacağım için

54,5

birde 9070xtli sistem var55.5 kya cl30 rami var ama psu ve ekran kartı kötü

ekstra olarak sistem olarak eleştirebilirmisniz ben bu fiyatlara tavım şu anda sistemi alıyorum toplam 60kya aynı sistem 2 ay sonra 80k bu hep böyle oldu ve eklemek istediğim bir konu daha 5070 ile 9070xt arasında kaldım adobede kullanıyorum bi rt performansı cidden çok farklı ama xt kas gücü çok iyi ben sizden genel bir tavsiye istiyorum o sistemlerede bir iki özelleştirmeyle 53k bandına geliyor ve taksit için 2 k az bir para
Bu bütçelerde 9070xt alırdım şahsen psu falan halledilir ilerde bende 5 sene gamepower kullandım çokta kasma

hovcam taksidi unuttunuz yoksa bu ince düşünceniz için teşekkür ederim seçenek az olunca işte insan ne yapacağını bilemiyor bende isterdim şöyle birşeyler alabiliyim
Olsun hayır olsun diyelim

Geri