Neler Yeni

Bunları PDF Kitap yaptırmalı mıyım

quejy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
halil
1661207481566.png

Kitap fiyatları malum X yerinden böyle yatay siyah beyaz bir sayfada iki sayfa yaptırmayı düşünüyorum bunları yaptıran vesaire bilen varsa paylaşabilir mi sizce verimli olur mu?

oEnesQlf

80+ Silver
Kitap fiyatları malum X yerinden böyle yatay siyah beyaz bir sayfada iki sayfa yaptırmayı düşünüyorum bunları yaptıran vesaire bilen varsa paylaşabilir mi sizce verimli olur mu?
Okuma kitapları bu şekilde güzel oluyor her yerde okuyabiliyorsun vs. , ama test için pek verimli olmaz gibi soruyu boş bir kağıtta cevabını çözersin ama pek verimli olacağını düşünüyorum, eğer test kitaplarını alma imkanın çok az ise yapabilirsin(cevabın başına test ve soru numarasını yazarak), ama imkanın varsa normal kitap al amazonda,hepsiburadada falan 50 100 tl indirim oluyor çoğunlukla takip ederken ucuza alabilirsin.

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Alıntıyı görüntüle
Malum kitap fiyatlarından dolayı bizde bu sene hep bu şekilde temin ettik. Ortak aldığımız için şuanda bulamadım. Yarın gün içerisinde böyle satım yapan ve bizim sipariş verdiğimiz 1-2 yerin bilgisini paylaşırım.

quejy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
halil
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Malum kitap fiyatlarından dolayı bizde bu sene hep bu şekilde temin ettik. Ortak aldığımız için şuanda bulamadım. Yarın gün içerisinde böyle satım yapan ve bizim sipariş verdiğimiz 1-2 yerin bilgisini paylaşırım.
memnun muydun verimli miydi ve örnek atabilir misin

Top Bottom