Bunu yaparsam yanma olurmu?

Şimdi aklima manyak bişey geldi benim eski PC soktum 775 Pin böyle üstüne RTX 3060 takacam işlemci pentium Dual Core E5400 temizlik yaptım termal macun yenileyip Büyük işlemci fanımı taktım anakart Gigabyte G41 MT ES2L isminde anakartta yanma oluşurmu?
Evde yangın çıkmasını hiç kimse istemez işlemci 4.0 GHz overclock ettim.
Ve öte yandan kaç FPS verebilirki eski işlemcide Minecraft'ta 2 FPS ile açsa şaşarım.
3060 2070S'e göre daha düşük bir performansa sahip. Burada olandan daha farklı bir şey olacağını sanmıyorum.

bana soracak olursan 3060 ı ortalama fiyata satıp üzerine ekleyebildiğin kadarını eklersin diğer elindeklieri psu dahil satarsın kendine 2060 a yetermi bilmem de o civarı bir ekran kartlı bir pc alabilirsin

yapma bunu 3060'a :(
3060a hakaret ettim ama mavi ekran yedim bir sürü oyun açtık attı Minecraft RTX 4K açtım işlemci 100 derece gördü evet darboğaz Cook az olsada azaldı ama işlemci çok yoruldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bana soracak olursan 3060 ı ortalama fiyata satıp üzerine ekleyebildiğin kadarını eklersin diğer elindeklieri psu dahil satarsın kendine 2060 a yetermi bilmem de o civarı bir ekran kartlı bir pc alabilirsin
Reis test bu PC almak değil PC m var zaten 3060 li sadece eski PC bunu taksam ne olur diye merak ediyordum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,285
Üyeler
184,763
Son üye
murattatoglu
Geri