tramvaya binse daha kolay olmaz mı bu kadar uğraşmak yerine hocam?97ye bin, şöföre beni emekte veya koruparkta indir de. koruparktan geçiyor muydu tam hatırlamıyorum ama emek karakolunun önünde duruyor. oradan korupark metro istasyonuna yürürsün 5dk dümdüz yürüyeceksin zaten. metroda birilerine sorarsın demirtaş paşa metro istasyonuna gideceğim diye sana yardım ederler ordan da sora sora gidersin yakın mesafe. otobüs kartı olarak tek kullanımlık kart çıkartmak yerine kredi veya banka kartını kullan daha az çeker.
Mesaj otomatik birleştirildi:
aklında kalması için şöyle atayım. metro ile avm karşı karşıya zaten.
ben şehir dışında okuduğumdan onun hakkında bilgim yok hocam her sene bursaya geldiğimde bambaşka bir şehirmiş gibi geliyor. öyle bir şey mi varmıştramvaya binse daha kolay olmaz mı bu kadar uğraşmak yerine hocam?
terminal tramvayından osmangazi istasyonunun o taraftan kalkan tramvayla geçiliyor yanlışım yoksa
var hocam terminal durağından tramvaya binince kent meydanı istasyonunda inecek ve karşıdan t1'e binecek götürüyor ulu caminin orayaben şehir dışında okuduğumdan onun hakkında bilgim yok hocam her sene bursaya geldiğimde bambaşka bir şehirmiş gibi geliyor. öyle bir şey mi varmış
geçen sene yoktu
geçen sene derken 23-24 ise vardı kullandım çünküben şehir dışında okuduğumdan onun hakkında bilgim yok hocam her sene bursaya geldiğimde bambaşka bir şehirmiş gibi geliyor. öyle bir şey mi varmış
geçen sene yoktu
yok hocam geçen sene derken 22-23ün ortalarında bursadaydım en son belki de benim dikkatimi çekmedi veya tamamlanmamış da olabilir. sağolun bugünde bilgilenmiş olduk.var hocam terminal durağından tramvaya binince kent meydanı istasyonunda inecek ve karşıdan t1'e binecek götürüyor ulu caminin oraya
ordan da yürünüyor
geçen sene derken 23-24 ise vardı kullandım çünkü
nolur nolmaz moovit programını indirmenizi tavsiye ederim.Merhaba Bursa'da yaşayanlara sorum olucak haftaya Bursa'ya gidicegim otobüsle bursa terminalinden kozahanin o taraflara nasıl gidebilirim