Neler Yeni

Bursa otogardan merkeze nasıl giderim?

Anonim175

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Ayaz Yılmaz
Merhaba Bursa'da yaşayanlara sorum olucak haftaya Bursa'ya gidicegim otobüsle bursa terminalinden kozahanin o taraflara nasıl gidebilirim

1905

80+ Silver
97ye bin, şöföre beni emekte veya koruparkta indir de. koruparktan geçiyor muydu tam hatırlamıyorum ama emek karakolunun önünde duruyor. oradan korupark metro istasyonuna yürürsün 5dk dümdüz yürüyeceksin zaten. metroda birilerine sorarsın demirtaş paşa metro istasyonuna gideceğim diye sana yardım ederler ordan da sora sora gidersin yakın mesafe. otobüs kartı olarak tek kullanımlık kart çıkartmak yerine kredi veya banka kartını kullan daha az çeker.
Mesaj otomatik birleştirildi:

aklında kalması için şöyle atayım. metro ile avm karşı karşıya zaten.

Ekler

• 1723310100767.png
    1723310100767.png
    586.6 KB · Hit: 39

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
97ye bin, şöföre beni emekte veya koruparkta indir de. koruparktan geçiyor muydu tam hatırlamıyorum ama emek karakolunun önünde duruyor. oradan korupark metro istasyonuna yürürsün 5dk dümdüz yürüyeceksin zaten. metroda birilerine sorarsın demirtaş paşa metro istasyonuna gideceğim diye sana yardım ederler ordan da sora sora gidersin yakın mesafe. otobüs kartı olarak tek kullanımlık kart çıkartmak yerine kredi veya banka kartını kullan daha az çeker.

aklında kalması için şöyle atayım. metro ile avm karşı karşıya zaten.
tramvaya binse daha kolay olmaz mı bu kadar uğraşmak yerine hocam?
terminal tramvayından osmangazi istasyonunun o taraftan kalkan tramvayla geçiliyor yanlışım yoksa

1905

80+ Silver
tramvaya binse daha kolay olmaz mı bu kadar uğraşmak yerine hocam?
terminal tramvayından osmangazi istasyonunun o taraftan kalkan tramvayla geçiliyor yanlışım yoksa
ben şehir dışında okuduğumdan onun hakkında bilgim yok hocam her sene bursaya geldiğimde bambaşka bir şehirmiş gibi geliyor. öyle bir şey mi varmış :D

geçen sene yoktu

Siene

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
662
İsim
Sinan
Terminalden heykel otobüsüne bin. Timurtaş paşa da in karşısı hanlar bölgesi zaten sorarak bulursun.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
ben şehir dışında okuduğumdan onun hakkında bilgim yok hocam her sene bursaya geldiğimde bambaşka bir şehirmiş gibi geliyor. öyle bir şey mi varmış :D

geçen sene yoktu
var hocam terminal durağından tramvaya binince kent meydanı istasyonunda inecek ve karşıdan t1'e binecek götürüyor ulu caminin oraya
ordan da yürünüyor

geçen sene yoktu
geçen sene derken 23-24 ise vardı kullandım çünkü

1905

80+ Silver
var hocam terminal durağından tramvaya binince kent meydanı istasyonunda inecek ve karşıdan t1'e binecek götürüyor ulu caminin oraya
ordan da yürünüyor

geçen sene derken 23-24 ise vardı kullandım çünkü
yok hocam geçen sene derken 22-23ün ortalarında bursadaydım en son belki de benim dikkatimi çekmedi veya tamamlanmamış da olabilir. sağolun bugünde bilgilenmiş olduk.

Top Bottom