Neler Yeni

Bursa'dan Kocaeli'ne kargoyla egzoz için ne kadar ücret alırlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Salih S
2. el Alacağım egzoz Bursa'da ben ise Kocaeli'deyim. Kargo ücretini ben karşılayacağım, yaklaşık kargo ücreti ne kadar tutar sizce ?

egzozun boyutu resimdeki gibi uzun

1742318336387.png

Xeaph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
434
İsim
Ahmet Aytekin
Ölçüleri var mı egzozun?

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Salih S
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Salih S

Xeaph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
434
İsim
Ahmet Aytekin
uzunluğu yaklaşık 1 metre civarları
Yükseklik, genişlik, boy ölçüp bunları çarpıyorsun. Çıkan sonucu 3000’e bölüyorsun. Desi ölçmüş oluyorsun. Çıkan desiyi söyle bana, ben sana fiyat veririm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Salih S
Yükseklik, genişlik, boy ölçüp bunları çarpıyorsun. Çıkan sonucu 3000’e bölüyorsun. Desi ölçmüş oluyorsun. Çıkan desiyi söyle bana, ben sana fiyat veririm.
desi 3,33 çıktıda, dün bir siteden hesapladım 250 civarlarında bir şey çıkıyor

Xeaph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
434
İsim
Ahmet Aytekin
desi 3,33 çıktıda, dün bir siteden hesapladım 250 civarlarında bir şey çıkıyor
Kilogram olarak fazla ağır değilse maksimum tutacağı 200-250. Fakat benim sana önerim anlaşmalı olan tanıdığın varsa onlar vasıtasıyla göndermen olacak. Yaklaşık olarak yüzde 50 fark eder. Ayrıca öğleden önce teslim edersen erken teslim tarifesinden daha uyguna gönderirsin (anlaşmalı göndermeyeceksen geçerli)

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Salih S
Kilogram olarak fazla ağır değilse maksimum tutacağı 200-250. Fakat benim sana önerim anlaşmalı olan tanıdığın varsa onlar vasıtasıyla göndermen olacak. Yaklaşık olarak yüzde 50 fark eder. Ayrıca öğleden önce teslim edersen erken teslim tarifesinden daha uyguna gönderirsin (anlaşmalı göndermeyeceksen geçerli)
tamamdır sağolasın reis

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
386
İsim
Yunus Emre Uzun
2. el Alacağım egzoz Bursa'da ben ise Kocaeli'deyim. Kargo ücretini ben karşılayacağım, yaklaşık kargo ücreti ne kadar tutar sizce ?

egzozun boyutu resimdeki gibi uzun

Alıntıyı görüntüle
hocam geçen gün birine kulaklık sattım havale ile ödedi fakat kargo parası ödememek için sarı siteden 10 liraya ilan açtım param güvende ile aldı alınca kargo ücretsiz oldu öyle bir şey teklif edin

quartle

80+ Gold
dolaptan falan ilan açıp oradaki kargo fiyatlarından faydalanın normalde ürün ağır olursa desiye bakmıyorlar sadece fiyat için

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Salih S
hocam geçen gün birine kulaklık sattım havale ile ödedi fakat kargo parası ödememek için sarı siteden 10 liraya ilan açtım param güvende ile aldı alınca kargo ücretsiz oldu öyle bir şey teklif edin
dolaptan falan ilan açıp oradaki kargo fiyatlarından faydalanın normalde ürün ağır olursa desiye bakmıyorlar sadece fiyat için
tamamdır hocam sağolun

Top Bottom