Neler Yeni

Burun ameliyatından sonra nefes alamıyorum

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,164
İsim
Abdullah Aydoğdu
Öncelikle bu tarz konularda öncelikle doktora danışılması gerektiğini savunan birisi olarak önce doktora sordum. Doktor burnumun içine baktı ve sorun olmadığını söyledi. Ödemden dolayı olabilir dedi. Pek konuşkan birisi değil kendisi. 1 hafta önce estetik ameliyatı oldum, tampon ve alçı dün çıkartıldı. Burnumun içini de hava çeken makineyle temizledi. Ancak neredeyse hiç nefes alamıyorum. Böyle bir sorun başına gelen oldu mu? Siz neler yaptınız?

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
924
İsim
Efe
Öncelikle bu tarz konularda öncelikle doktora danışılması gerektiğini savunan birisi olarak önce doktora sordum. Doktor burnumun içine baktı ve sorun olmadığını söyledi. Ödemden dolayı olabilir dedi. Pek konuşkan birisi değil kendisi. 1 hafta önce estetik ameliyatı oldum, tampon ve alçı dün çıkartıldı. Burnumun içini de hava çeken makineyle temizledi. Ancak neredeyse hiç nefes alamıyorum. Böyle bir sorun başına gelen oldu mu? Siz neler yaptınız?
daha 1 hafta olmuş. teyzemin burnundaki problemler baya sürmüştü.

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
924
İsim
Efe
Ama burnumun içindeki tamponlar, bandajlar, alçı her şey çıkartılmasına rağmen nefes alamıyorum.
bence 1 ayın dolmasını bekle hala devam ederse sorunlar ameliyatını yapan doktora değil de başka doktora gözük.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Uyurken nasıl oluyor ağzından mı alıp veriyorsun nefesi ?Yoksa çok az da olsa bir miktar açık mı burun kanalları?

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,164
İsim
Abdullah Aydoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uyurken nasıl oluyor ağzından mı alıp veriyorsun nefesi ?Yoksa çok az da olsa bir miktar açık mı burun kanalları?
Ağzımdan nefes alıp veriyorum. Gün içersinde bazen azıcık da olsa nefes alabiliyorum burnumdan. Çok az o da.

Kadir_1987

80+ Silver
Burnundaki işlem sonucu yaralarının iyileşmesi ve eski formuna kavuşması gerekiyor ve ancak o zaman sağlıklı şekilde rahat nefes alabilirsin.
Çok geçmiş olsun dostum ;)

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
Ağızdan nefes almak zorunda olmak çok rahatsız edici bir durum. Geçmiş olsun, umarım sağlığınıza kavuşursunuz <3

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
biraz zaman geçmesini bekle

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,164
İsim
Abdullah Aydoğdu
Burnundaki işlem sonucu yaralarının iyileşmesi ve eski formuna kavuşması gerekiyor ve ancak o zaman sağlıklı şekilde rahat nefes alabilirsin.
Çok geçmiş olsun dostum ;)
Ancak birçok kişi tamponlar çıkartılır çıkartılmaz aşırı derecede rahat nefes alabildiklerini söylüyorlar. Oksijen burunlarını acıtmış hatta o kadar rahat nefes almışlar. Ben tamponun çıktığını bile anlayamamıştım nefes alamadığımdan. Düzelmezse ve tekrar operasyon geçirmek zorunda kalırsam diye endişeleniyorum.

Kadir_1987

80+ Silver
Ancak birçok kişi tamponlar çıkartılır çıkartılmaz aşırı derecede rahat nefes alabildiklerini söylüyorlar. Oksijen burunlarını acıtmış hatta o kadar rahat nefes almışlar. Ben tamponun çıktığını bile anlayamamıştım nefes alamadığımdan. Düzelmezse ve tekrar operasyon geçirmek zorunda kalırsam diye endişeleniyorum.
Bu şekilde düşünmeniz gayet normal çünkü istediğiniz gibi rahat nefes alamıyorsunuz :)
Ben de burnumdaki kemiği aldırdığımdan iyi biliyorum.
Sürekli burnumu çekiyordum ve rahat nefes alamamakla birlikte geceleri burnum tıkanıyordu.
Doktora gittim ve hemen işlem yaptırdım burnumdaki kıkırdak fazlalığı engel oluyormuş.
Ameliyat olduktan sonra tampon'un 4 gün kalması gerekiyor dedi.
Ne diyorsun doktor bey ben nasıl dayanabilirim buna daraldım falan dedim ve 2 güne düşürttüm :)
Tabi durumuma bakarak 2 gün sonra söktü.
Ve sökerken böyle bir rahatlama hayatım da yaşamadım :)
Neyse günler geçti ve ben ( ulan ameliyat olduk ama sanki daha da kötü oldu burnum ) yani nefes almam daha da zorlaşmaya başladı.
Aradan 10 gün kadar geçti ve o zaman doktoru daha da iyi anladım ve eskisinden daha da rahat nefes alabiliyorum artık.
Burun da yapılan işlem sonucu yaraların iyileşmesi ve eski formuna gelmesi için belirli bir zaman geçmesi gerekiyormuş ve dediği de oldu.
Uzun lafın kısası diyeceğim fakat zaten uzattım :)
Birkaç gün şık dişini eskisinden daha da rahat edeceksin emin ol.

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,164
İsim
Abdullah Aydoğdu
Bu şekilde düşünmeniz gayet normal çünkü istediğiniz gibi rahat nefes alamıyorsunuz :)
Ben de burnumdaki kemiği aldırdığımdan iyi biliyorum.
Sürekli burnumu çekiyordum ve rahat nefes alamamakla birlikte geceleri burnum tıkanıyordu.
Doktora gittim ve hemen işlem yaptırdım burnumdaki kıkırdak fazlalığı engel oluyormuş.
Ameliyat olduktan sonra tampon'un 4 gün kalması gerekiyor dedi.
Ne diyorsun doktor bey ben nasıl dayanabilirim buna daraldım falan dedim ve 2 güne düşürttüm :)
Tabi durumuma bakarak 2 gün sonra söktü.
Ve sökerken böyle bir rahatlama hayatım da yaşamadım :)
Neyse günler geçti ve ben ( ulan ameliyat olduk ama sanki daha da kötü oldu burnum ) yani nefes almam daha da zorlaşmaya başladı.
Aradan 10 gün kadar geçti ve o zaman doktoru daha da iyi anladım ve eskisinden daha da rahat nefes alabiliyorum artık.
Burun da yapılan işlem sonucu yaraların iyileşmesi ve eski formuna gelmesi için belirli bir zaman geçmesi gerekiyormuş ve dediği de oldu.
Uzun lafın kısası diyeceğim fakat zaten uzattım :)
Birkaç gün şık dişini eskisinden daha da rahat edeceksin emin ol.
Hocam 3 gündür bekliyorum. Biraz daha bekleyeceğim. 1 hafta içersinde nefes almaya başlarım umarım.
Teşekkür ederim uzun uzun yazıp vaktinizi ayırdığınız için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,044
Üyeler
164,605
Son üye
Eynar
Top Bottom