Ya bende öyle hesapladım ama anakart fiyatları falanda uçmuş biraz 9k ya yakın geliyo bi de üstüne param güvende komisyonuR5 1600AF/2600
1660/S
16 Ram
500 SSD
idarelik kasa+psu çıkar gibi tahminen.
Gerisi ne alırsanız okeydirHocam tek tavsiyem rx580 almayın çok kotu kart ucuzdiye 1700 e frlan koyuyor millet piyasaya alan yok elektrikli ızgara gibi kış aylarının vazgeçilmez sobası
Ne kadar ucuza hocambende msi ventus 1660 var satıyım sana ucuza
Yok sağolun o zaman hocam fiyat bandımızın üstünde kalıyor maalesefsahibinden ilanımda şuan 3500 ,sana 3000 e veririm
senin bütçe neYok sağolun o zaman hocam fiyat bandımızın üstünde kalıyor maalesef
Üstte yazdım ya bütçeyi hocamsenin bütçe ne
Hiç wattman hatası aldınız mı pekiHocam tek tavsiyem rx580 almayın çok kotu kart ucuzdiye 1700 e frlan koyuyor millet piyasaya alan yok elektrikli ızgara gibi kış aylarının vazgeçilmez sobası
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gerisi ne alırsanız okeydir
rx 580 i arkadaşım aldı baya leş knk sakın almaÜstte yazdım ya bütçeyi hocam
Hiç wattman hatası aldınız mı peki
Rx4xx/5xx serisi biraz şans işi rx5700xt de gerisi sağlamÜstte yazdım ya bütçeyi hocam
Hiç wattman hatası aldınız mı peki
Peki nedeni ne kankam mesela bende de rx570 var wattman hatası hiçbir şekilde çözülmedi ordan biliyorum arkadaşıda amd ye yanaştırmamaya çalışıyorum ama kimiside bende hiçbir sorun yok diyor bilemedik vallarx 580 i arkadaşım aldı baya leş knk sakın alma
Tamamdır hocam Trabzonda yaşıyoruz bizPeki nedeni ne kankam mesela bende de rx570 var wattman hatası hiçbir şekilde çözülmedi ordan biliyorum arkadaşıda amd ye yanaştırmamaya çalışıyorum ama kimiside bende hiçbir sorun yok diyor bilemedik valla