3050 ile 6500xt bir tutana söylemek istediklerim temsiliHala dalga geçiyor. Çocuk musun acaba? Çocuksan direkt uğraşmayayım. Beyin gelişimini tamamla, öyle teknoloji konuş olur mu?
3050 ile 6500xt bir tutana söylemek istediklerim temsiliHala dalga geçiyor. Çocuk musun acaba? Çocuksan direkt uğraşmayayım. Beyin gelişimini tamamla, öyle teknoloji konuş olur mu?
Hocam çok sabırlısın, ben olsam ciddiye alıp cevap bile vermezdim size de aynısını tavsiye ederim azcık aklı olan doğru olanı bulur zaten. İyi forumlar dilerim. Başka konuda da gaming gen tr gömüp itopya övüyor haha?
Lafları nerelere çekiyorsun haklı çıkmak için. Ben hiçbir zaman 6500 XT güçlü demedim, demem de zaten.
6500 XT'nin neden 3050 gücünde olmasını isteyeyim?
6 Kere aynı soruyu sordum rakibi ne diye, cevap vermedin. Acaba neden?
Cahiliye dönemi hakkında bilgin yok, dümdüz cahilsin. Onu yüzüne vurdum direkt konuyu değiştirdin.
15000 mesajımı tara istersen, 10-20 tane maksimum saçmalama bulursun. Onlarda ilk mesajlarımdan olur.
Senin beni rencide etmeye bilgin yetmez emin ol.
Bir kere, Arctic liquid freezer yerine H150i capellixi tercih etmen direkt ne kadar bilgisiz birisi, ne kadar sadece marka ünlü diye ürünlerini en iyi sanan birisi olduğunu gösteriyor.
azıcık aklı olan 3050 yerine 6500xt alır haklısınHocam çok sabırlısın, ben olsam ciddiye alıp cevap bile vermezdim size de aynısını tavsiye ederim azcık aklı olan doğru olanı bulur zaten. İyi forumlar dilerim. Başka konuda da gaming gen tr gömüp itopya övüyor haha
Bi doktora görün anlama bozukluğu var sende..azıcık aklı olan 3050 yerine 6500xt alır haklısın
tamamBi doktora görün anlama bozukluğu var sende..
Papağan mısın radyoda sürekli sana bunları mı dinlettiler de tavsiye almayın, RTX 3050 rakibi 6500 XT diyeni dinlemem diyon? İsmini "niggaz" yapan birinin zeka sahibi olması da çok mümkün değil.bunlar senin gerçek düşüncelerin mi cahiliye dönemi düşüncelerin mi
evet cevap veremiyorum çünkü nutkum tutulduPapağan mısın radyoda sürekli sana bunları mı dinlettiler de tavsiye almayın, RTX 3050 rakibi 6500 XT diyeni dinlemem diyon? İsmini "niggaz" yapan birinin zeka sahibi olması da çok mümkün değil.
Adam sana rakibi ne o zaman diyor? Cevap veremiyorsun.
Adamın önerdiklerine karşın önerdiklerin sadece marka isimler.
Boş yapma. Çünkü cevabın yok. Bahaneye bak. Bir de entel gibi yaklaşıyor.evet cevap veremiyorum çünkü nutkum tutuldu
tamamBoş yapma. Çünkü cevabın yok. Bahaneye bak. Bir de entel gibi yaklaşıyor.
Konuyu kendimden yola çıkarak yorumlayacağım. Ben Ryzen 7000 serisini beklerim. 5800X3D işlemci ile 12900K geçildi. 7950X'i düşünemiyorum.MERHABA ARKADAŞLAR
RENDER İÇİN BİLGİSAYAR TOPLAMAK İSTİYORUM.80-90 BİN TL BÜTÇE AYIRDIM BUNUN İÇİN.OLMUŞKEN GÜZEL BİR SİSTEM HEMDE UZUN SÜRELİ KULLANABİLECEĞİM BİR SİSTEM OLSUN İSTEDİM.BAZI KİŞİLER XEON İŞLEMCİ ÜZERİNDEN GİT DİYE TAVSİYE VERDİLER AMA ONLARINDA PARÇALARI CİDDİ PAHALI GİBİ GÖRÜYORUM.SİZCE BAHSETTİĞİM BÜTÇE ÜZERİNDEN XEON SİSTEM TOPLAMALIMIYIM?
BAZI KİŞİLERDE OYUNCU BİLGİSAYARI SİSTEMLERİ ÜZERİNDN GİDEBİLİRSİN DİYORLAR.ÖZELLİKLE İNTEL'İ SEÇMEM GEREKTİĞİ SÖYLENİYOR.AMD ÜZERİNDEN GİTMEK MANTIKLIMI? DDR5 ANAKART OLAYI AMD DE YOK DİYE BİLİYORUM O BAKIMDAN AMD Yİ HEMEN ELEMELİMİYİM? KESİNLİKLE İNTEL İŞLEMCİ ÜZERİNDEN Mİ GİTMELİYİM? İŞLEMCİ OLARAK HEP İNTEL İ9 12900K ÜZERİNDEN SİSTEM TOPLAMA OLAYINI DÜŞÜNDÜM SİZCE DOĞRUMU YAPIYORUM? BU ARADA KULLANACAĞIM PROGRAMLAR GENELLİKLE 3DSMAX,CORONA RENDER,SKETCH UP,LUMİON. ARADA DA OYUN OYNAYACAĞIM TABİKİ
BİR SİSTEM LİSTESİ ELİMDE MEVCUT DOSYA EKİNE EKLEDİM SİZCE UYUMLULUĞU NASILDIR?
TEŞEKKÜR EDERİM ŞİMDİDEN
Üstelik çok değil. Eylül Ekim gibi 7000 işlemciler ve anakartlar geliyor. DDR5. DDR4 Desteklenmeyecek.Konuyu kendimden yola çıkarak yorumlayacağım. Ben Ryzen 7000 serisini beklerim. 5800X3D işlemci ile 12900K geçildi. 7950X'i düşünemiyorum.
Beklemesine bekliyim ama onlarında fiyatları çok yüksek olmazmıki?Aceleniz var mı? Ryzen 7000 serisini bekleyebilir misiniz?
Aceleniz varsa 12. Nesil intel + Nvidia sistem toplamak mantıklı olur.