Neler Yeni

Bütçe,model ve güncellemeler ile alakalı sorunlarım var.

Canatan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Can canatan
Arkadaşlar selam! Yeni bir iPhone modeli almak istiyorum. Ama fiyatlar tavan derecede olduğu için, malum durumlar işte.
Sizden iPhone 6,6+,7,7+,8 gibi modelleri değerlendirip hangi model beni;WhatsApp,YouTube,Instagram ve Letgo gibi uygulamalar'ı götürebilecek şekilde.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve biliyorsanız en güvenilir yenilenmiş telefon sitesi hangisidir? Bilgi verirseniz sevinirim iyi günler.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
iPhone 8'in altına düşmeyin. Temiz 2. el bir iPhone 8 ve 8 Plus yazdığınız bütün ihtiyaçları uzun yıllar karşılar.

Yenilenmiş telefon sitesi bilmiyorum.

Awerquan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Ege
iPhone 8'in altına düşmeyin. Temiz 2. el bir iPhone 8 ve 8 Plus yazdığınız bütün ihtiyaçları uzun yıllar karşılar.

Yenilenmiş telefon sitesi bilmiyorum.
8 almak yerine üstüne biraz daha ekleyip se almak daha mantıklı değil midir ?

(Evo)lution

80+ Bronze
Arkadaşlar selam! Yeni bir iPhone modeli almak istiyorum. Ama fiyatlar tavan derecede olduğu için, malum durumlar işte.
Sizden iPhone 6,6+,7,7+,8 gibi modelleri değerlendirip hangi model beni;WhatsApp,YouTube,Instagram ve Letgo gibi uygulamalar'ı götürebilecek şekilde.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve biliyorsanız en güvenilir yenilenmiş telefon sitesi hangisidir? Bilgi verirseniz sevinirim iyi günler.
iPhone 8 den aşağısı artık alınmaz. Easycep e bakabilirsiniz ama ben yenilenmiş cihaz tavsiye etmiyorum(yenilenmiş cihazlar tamir edilip satışa çıkarılıyor ve genellikle bazı sorunlar olabiliyor.) onun yerine ikinci el temiz cihaz alsanız daha iyi olur bence.

Son düzenleme:
Top Bottom