Neler Yeni

Bütçem 30k PC sistem

Acemipc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
acemipc
Bütçe
30000
30k butçem var vatana gidip bütçemi söyleyip mi almalıyım yoksa Ytdeki kanallardan mi almaliyim hazır sistem hiç alakam yok bilmiyorum PC dizmeyi yardimci olursanız sevinirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Yusuf Arda Karatay
Vatan temiz olur ama kampanyalar dışında olursa muhtemelen daha pahalıya alırsınız, vatanda bu aralar güzel indirimler yapıyor hazır sistem sorup bilgi almak lazım

Bünyamina

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Yusuf Arda Karatay
Bu sistemi alasım var, ama bir yandan almayasım da var. Ekran kartı nvidia olsun istiyorum ama rx 7700xt nin çok daha güçlü olduğunu da biliyorum.

Fiyat bir yandan iyi geliyor, bir yandan da ileride daha ucuza bu tip sistemler bulabilirim düşüncesi geliyor.

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,879
İsim
1
Bu sistemi alasım var, ama bir yandan almayasım da var. Ekran kartı nvidia olsun istiyorum ama rx 7700xt nin çok daha güçlü olduğunu da biliyorum.

Fiyat bir yandan iyi geliyor, bir yandan da ileride daha ucuza bu tip sistemler bulabilirim düşüncesi geliyor.
sistem güzel 7000serisi de sıkıntılı bir seri değil sizi üzmez bence alın bu hafta 2-3k zamlanır bence

mustolak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mustafa Altunkaynak
Arkadaşların aldığı sistemi ram ya da ssd özelleştirmesiyle alın derim. Fiyatlar kısa sürede artıyor çünkü

RevivâL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
S

Hocam ben pch g11 aldım bugün bütçenin 5k üstünde bi bak istersen (Nvidia istiyorum dediği için atıyorum linçlemeyin) https://www.gaming.gen.tr/urun/5590...-indiana-jones-and-the-great-circle-hediyeli/

Acemipc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
acemipc
Bu sistemi 1 adet daha aynı ramdan ekleyip alabilirsin.
ram bellek mi kastediyodunuz acaba çok cahilim bu konuda
Mesaj otomatik birleştirildi:

500gb ssd dışında güzel görünüyor sağlam sistem
onun yerine başka bir şey ilave edebilir miyim

Bünyamina

80+ Platinum
Top Bottom