Neler Yeni

Bütçem 500 TL oldu bakar mısınız?

TeacherZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Z
Selamlar dostlarım. Kendime yeni toplama bir PC alacağım ve şu an kullandığım pc'yi kardeşime vereceğim. Ancak şu an kullandığım PC çok iyi değil bazı eksiklikleri var. Bunlardan birincisi bir ekran kartı yok dâhili ekran kartına sahip. PC özelliklerini konuya ekleyeceğim. Sizlerden ricam bu PC yi valorant, CS go, mountblade, assasins gibi oyunları düşük ayarlarda kasma ve donma olmadan oynayabileceği bir ekran kartı önermeniz.
Bütçe olarak 200-350 TL bandında bir şeyler önerirseniz çok sevinirim. Zaten bu PC yi bir yıl felan kullanır diye düşünüyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
**Ekran kartının bütçemizi yormaması benim için çok önemli dediğim gibi önümüzdeki sene bir PC de ona almayı düşünüyorum.

Ayrıca PC' nin eksikleri varsa ya da donanımı daha sağlıklı kullanabilmek için gerekli şeyler varsa önerilerinize açığım. PC tamamen toz tutmuştu ben aldığımda güç ünitesinden bile toz öbekleri temizledim yapabildiğim kadarıyla.

Son düzenleme:

LazySoup

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Yahya
Knk öncelikle verdiğin bütçe çok kısıtlı sıfır alamssın ama istiyorsan gt 730 var 2 el 350tl civarı bulabikirsin 1080p düşük ayarlarda csgo da 80-90 fps veriyor

TeacherZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Z
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Knk öncelikle verdiğin bütçe çok kısıtlı sıfır alamssın ama istiyorsan gt 730 var 2 el 350tl civarı bulabikirsin 1080p düşük ayarlarda csgo da 80-90 fps veriyor
Peki işlemci ile uyum sorunu olur mu darboğaz yapar mı ?

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,797
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Ekran kartı olarak ikinci el gtx 750 ti bakabilirsiniz veya pahalı gelrse gtx 750 de olabilir

TeacherZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Z
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütçem 500 TL oldu. 2. el ekran kartı bulamadım yakınımda sıfır alacağım. GT 730 öneren arkadaşlar oldu bu ekran kartını 500 tl olanını buldum bir internet sitesinde. Sizce almalı mıyım? İlerleyen süreçte yeni sistem alırsam bu ekran kartı bir daha işime yaramaz mı ?

ErcüCeran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Ercüment Ceran
Yani alacağın yeni sistem güncel bir sistem olacaksa 730 öyle ahım şahım bir ekran kartı değil. En azından bir Rx 570 lazım olacak o zamana en kötü ihtimalle gerçekten oyunlarda 60fps üstü oynamak için o yüzden 730 işine yaramaz ha çıkarır yeni sisteme takarsın çok rahat ama işte performansı seni tatmin etmeyecektir

Eminertekin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,562
İsim
Emin Ertekin
Bütçem 500 TL oldu. 2. el ekran kartı bulamadım yakınımda sıfır alacağım. GT 730 öneren arkadaşlar oldu bu ekran kartını 500 TL olanını buldum bir internet sitesinde. Sizce almalı mıyım? İlerleyen süreçte yeni sistem alırsam bu ekran kartı bir daha işime yaramaz mı ?
2 elde anca bunu alabilirsin https://www.sahibinden.com/ilan/iki...sayar-masaustu-rx460-msi-2-gb-820330073/detay
Mesaj otomatik birleştirildi:

rx 570 650 700 tl 2 elde ama rx460 seni oynatacaktır

LazySoup

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Yahya
Bütçe 500 olduysa gtx 750ti al sahinindende bulabilirsin veya aliexpress ten alabilirsen
https://a.aliexpress.com/_dTkkaxS kargosuyla vergisiye 600 falan oluyor ama ağar alacaksanız 400tl ve üzeri alışverişler 100tl inidirm kuponu nasıl alcağınızı anlatabilirim.

TeacherZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Z
Bence iyice arastir o fiyata iyi bir 2. El kart bulabilirsin
ikinci elden biraz korkuyorum açıkçası çalışmayan bir donanım veya kusurlu bir donanım alsam bunu farkedemem.

Bütçe 500 olduysa gtx 750ti al sahinindende bulabilirsin veya aliexpress ten alabilirsen
https://a.aliexpress.com/_dTkkaxS kargosuyla vergisiye 600 falan oluyor ama ağar alacaksanız 400tl ve üzeri alışverişler 100tl inidirm kuponu nasıl alcağınızı anlatabilirim.
aslında aliexpress konularını okudum ama tavsiye etmeyenler oldu yoksa gt 730 'u 350 civarı olan satıcılar vardı

Bence iyice arastir o fiyata iyi bir 2. El kart bulabilirsin
2. el kartlar var ama bulunduğum şehirde yok. başka şehirden almaya da çekiniyorum.

Son düzenleme:

LazySoup

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Yahya
ikinci elden biraz korkuyorum açıkçası çalışmayan bir donanım veya kusurlu bir donanım alsam bunu farkedemem.

aslında aliexpress konularını okudum ama tavsiye etmeyenler oldu yoksa gt 730 'u 350 civarı olan satıcılar vardı

2. el kartlar var ama bulunduğum şehirde yok. başka şehirden almaya da çekiniyorum.

Abdullah abinin aliexpress ten gtx 750ti almakla ilgili videoları var izleyebilirsin.

Top Bottom