Neler Yeni

Bütçem max 36k ddr5 sistem istiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emrullah
Bütçe
36000
Selamlar pc bileşenlerinde çok anlamıyorum bir kaç sistem önerdiler fakat iyi mi değil mi bilmiyorum ddr5 önemli dediler

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
697
İsim
Rüveyda Akın

SSD olarak, XPG GAMMIX S70 BLADE 1TB PCIe Gen4 x4 7400MB Okuma – 5500MB Yazma seç (DRAM'li),
Kasa olarak, Corsair iCUE 3000D RGB Airflow USB 3.2 Mid Tower ATX 750W 80+ Bronze Gaming Kasa seç,
RAM olarak, Kingston Beast Black 16GB 5600MHz CL36 DDR5 Ram (RAM'den 2 adet alırsan, tam 36,500 ediyor) seç ve bu şekilde satın al. Daha sonradan eğer işlemci soğutucusu yetmezse, Thermalright Peerlees Assassin alabilirsin ayrı olarak.

Şuan aktif olarak 4070 Super ilanı olsaydı onu önerirdim. Varsa da bilmiyorum. Bu iyi bir seçenek olabilir.

Oktayy_00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
oktay
Selamlar pc bileşenlerinde çok anlamıyorum bir kaç sistem önerdiler fakat iyi mi değil mi bilmiyorum ddr5 önemli dediler
Mesaj otomatik birleştirildi:

kasayı FSP 750 +80 bronze yap daha iyi olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emrullah
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşa sordum nvidia dışı ekran kartları yazılımsal sıkıntılar çıkartıyor sürekli uğraşman gerekir vs diye söylendi ben yazılım vs güncellemeyi bilmiyorum sorun olur mu?

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Arkadaşa sordum nvidia dışı ekran kartları yazılımsal sıkıntılar çıkartıyor sürekli uğraşman gerekir vs diye söylendi ben yazılım vs güncellemeyi bilmiyorum sorun olur mu?
Milattan önce 2 de kalma problemler. 2 yıldır AMD kart kullanıyorum bir kere yazılımsal bir problem yaşamadım.

Top Bottom