Neler Yeni

Bütçeme uygun mouse arıyorum.

Elwasy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Ataberk
Bütçe
700
Merhaba 0-700 tl arası bütçem var güzel bir gaming mouse arıyorum. Uzun süre kullanabileceğim güzel bir şey arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
muhammet

üstteki arkadaşın önerdiği fare palm için uygun değil ayrıca lod mesafesi çok fazla(2 cd kadar 1cd=1.2mm). fareyi havaya kaldırıp hareket yapmaya çalışınca oyunlarda rahatsız eder. bence fiyatını da hak etmemektedir.

bu arada içime doğdu essential önerecek birisi çıkarsa değerlendirmeye bile almayın. scroll jumpingin kralını görürüsünüz ayrıca oldukça eski bir fare tercih edilmemeli. @Elwasy

Son düzenleme:

tnccahmt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Ahmet tunç
Merhaba 0-700 TL arası bütçem var güzel bir gaming mouse arıyorum. Uzun süre kullanabileceğim güzel bir şey arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
Sarı siteden param güvende ile 2. el Viper mini alabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

tabi 2. el kullanmak isterseniz

Armi3067

80+ Bronze

üstteki arkadaşın önerdiği fare palm için uygun değil ayrıca lod mesafesi çok fazla(2 cd kadar 1cd=1.2mm). fareyi havaya kaldırıp hareket yapmaya çalışınca oyunlarda rahatsız eder. bence fiyatını da hak etmemektedir.

bu arada içime doğdu essential önerecek birisi çıkarsa değerlendirmeye bile almayın. scroll jumpingin kralını görürüsünüz ayrıca oldukça eski bir fare tercih edilmemeli. @Elwasy
Bu arkadaşın önerdiği mouse ise bana laf atmış ama çok iyidir arkadaşım kullanıyor ss prime modelini çok memnun, ben akakçeden hızlı bir bakış ile buldum, essential da vardı ama evet o baya rezil mouse bilginiz olsun bu arada. Palm tutmadığım için biraz kendime göre bir tavsiye oldu. fakat standart bir kullanıcı için lod mesafesi çok önemli değil veya alışana diyeyim daha doğru olur ama güzel mouse tavsiye etmiş alınır. Prime daha pahalı bekliyordum bu fiyata o mouse alınır net.

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
muhammet
fakat standart bir kullanıcı için lod mesafesi çok önemli değil veya alışana diyeyim daha doğru olur
kendim zamanında 350 liraya da v2 mini almıştım ikinci elden lod mesafesi olayı oyun oynayan standart kullanıcı için de önemli bir detay. kuzenimde g pro x superlight var her ne kadar switchleri kötü alma desemde beni dinlemedi aldı ama konumuz bu değil.(superlight gibi bir farede omron switch koymaları olmamış. yeni batchlerde çift tıklama sorunu giderildi deniyor ama emin olmadığım bir bilgi. hoş superlight v2 de omron kullanmamışlar ama skatezleri hala berbat +bizim ülkeye gelirse 4000 liradan başlar herhalde o fiyatta hiç mantıklı değil.)

superlighti kullanma fırsatım olunca fark etmiştim lod yüksekliğinden dolayı nasıl eziyet çektiğimi superlighta fareyi havaya kaldırınca algılaması kesiliyor bizim da v2 mini için ise yağdır allah yağdır fareyi kaldırıp çevirene kadar zaten aim bozuluyor lod yüksekliğinden. mecbur yüksek dpı veya sens oynamak zorunda kalıyorsun fareyi zeminden kaldırmamak için.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,868
Üyeler
166,847
Son üye
06denizhan
Top Bottom