qwerty1029384756
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 1,586
Fandomuyum diyemem ama çok keyifli izlemesi.Burada Digital Circus fanı bulmak güzel
Fandomuyum diyemem ama çok keyifli izlemesi.Burada Digital Circus fanı bulmak güzel
Honor 200 ya da Samsung A5515 - 20k arası ama 20 bandına çok çıkmadan normal kullanım ekran ve kamerası iyi olan işlemciside ortalama olabilir. taksit seçeneği olursa çok daha iyi olur. öncelik tercihim bu yönde
Neyse konudan sapmayalımFandomuyum diyemem ama çok keyifli izlemesi.
taksit durumu nedirHonor 200 ya da Samsung A55
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Neyse konudan sapmayalım
Burada alışveriş kredisi ile alabilirsiniztaksit durumu nedir
taksit seçenekleri nedir tam olarak bakamadımda bilgi verirseniz çok iyi olurBurada alışveriş kredisi ile alabilirsiniz
O tür işlere pek bakamıyorum maalesef sitede yazıyordu diye biliyorumtaksit seçenekleri nedir tam olarak bakamadımda bilgi verirseniz çok iyi olurbirde vade farkı varmı?
tamamdır teşekkürerO tür işlere pek bakamıyorum maalesef sitede yazıyordu diye biliyorum
Rica ederimtamamdır teşekkürer
Son çıkan telefonların çoğu maalesef büyük ekranlı ve dediğiniz ekran boyutundaki telefonlar da Samsung A25 gibi telefonlar onlar da 12.000 TL falan ama ağır oyunlar konusunda üzebilir25k ya kadar hafif 4-5 sene idare edicek mümkünse 6.5" ve daha küçük olan bi telelfon kamerasi olsun yeter umrumda değil arada bi kac oyun oynarim o kadar.
piyasada anlam veremedigim olay da bu sadece amiral gemilerinin giriş telefonlari küçük boyutlu diğer markalar hiç 6.7"den daha küçüğünü piyasaya sürümüyorlar anlayamıyorum, tavsiyen için teşekkürler.Rica ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Son çıkan telefonların çoğu maalesef büyük ekranlı ve dediğiniz ekran boyutundaki telefonlar da Samsung A25 gibi telefonlar onlar da 12.000 TL falan ama ağır oyunlar konusunda üzebilir
Rica ederim ne demekpiyasada anlam veremedigim olay da bu sadece amiral gemilerinin giriş telefonlari küçük boyutlu diğer markalar hiç 6.7"den daha küçüğünü piyasaya sürümüyorlar anlayamıyorum, tavsiyen için teşekkürler.
Oyun için alıyorum uzun süre götürsün beni bütce 37 bin ama 25 binde olur yani@qwerty1029384756 arkadaşımızın başlattığı etkinliği ben de telefonla devam ettirmek istedim ve 25.000 TL ve altı olmak şartıyla sizlere telefon önermeye karar verdim siz telefonda ne yapacağınızı söyleyin ben de önereyim.
Bir şey daha söyleyeyim belki yanılabilirim eğer yanılırsam da @ghnn ve @İsimbulamajim arkadaşlarımızın da beni uyarmaları lazım.
S24 FE ya da Poco X7 ProOyun için alıyorum uzun süre götürsün beni bütce 37 bin ama 25 binde olur yani