Neler Yeni

Butik giyim mağazası rezilliği

fyplenox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
sdsadf afsdf
Arkadaşlar hafka giyim diye bir siteden pantolon alayım dedim almaz olaydım pantolon o kadar biçimsiz ki ne beli ne de uzunluğu uydu ben de iade istedim ve iade yapilmayip değişim yapılacağını söylediler her sey buraya kadar iyi güzel. Ta ki son dedikleri şey epey bi sinirimi zıplattı. Neymiş efendim değişim için kargonun gelis gidiş ücreti benden kesilecekmis ve 60tl kargo parası ödeyecekmişim 🤠. Ne yapabilirim bu durumda bi yardımcı olursanız sevinirim.

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Deneyimlemiş biri olarak söylüyorum böyle ***** saçma Instagram butik mağazalarından alışveriş yapıp paranızı kaptırmayın. Ne kadar merdiven altı çakma ürün var ya kendileri yapıyor ya da çakma satıyor. Pek bir şey yapamazsın bence.

Sdza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Ahmet Yasin
İlgilendiği Kategoriler
ASUS DUAL RX 6600 8GB - İNTEL CORE İ5 11400F - H510M-EPCle 4.0 - CORSAİR 8+8(3200Mhz) Cl16 - Corsair CV650 650W 80+ Bronze
Arkadaşlar hafka giyim diye bir siteden pantolon alayım dedim almaz olaydım pantolon o kadar biçimsiz ki ne beli ne de uzunluğu uydu ben de iade istedim ve iade yapilmayip değişim yapılacağını söylediler her sey buraya kadar iyi güzel. Ta ki son dedikleri şey epey bi sinirimi zıplattı. Neymiş efendim değişim için kargonun gelis gidiş ücreti benden kesilecekmis ve 60tl kargo parası ödeyecekmişim 🤠. Ne yapabilirim bu durumda bi yardımcı olursanız sevinirim.
bu durumda yapabilecek bir şey yok gibi öncelikle geçmiş olsun. Bu tarz butik , ayakkabi vs insta hesapları çok kalitesiz malzemeler gönderiyor bende bir keresinde converse aldım hemde 2 çift aptallığıma bak :D ayakkabının tabanı yok resmen ayağını ağrıtıyor yürürken ve kendi giydiğim numara olmasına rağmen felaket sıkmıştı. Yapabileceğin tek şey bence bu tarz hesapları yaymak ve buradan bir şey satın almamalarını söylmek.

fyplenox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
sdsadf afsdf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Deneyimlemiş biri olarak söylüyorum böyle ***** saçma Instagram butik mağazalarından alışveriş yapıp paranızı kaptırmayın. Ne kadar merdiven altı çakma ürün var ya kendileri yapıyor ya da çakma satıyor. Pek bir şey yapamazsın bence.
Tüketici hakem heyetine başvur diyenler de oldu da o da mı işe yaramaz alıcı gidiş dönüş kargoyu öder diye ilk defa bu mahlukatlardan duyuyorum

Sdza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Ahmet Yasin
İlgilendiği Kategoriler
ASUS DUAL RX 6600 8GB - İNTEL CORE İ5 11400F - H510M-EPCle 4.0 - CORSAİR 8+8(3200Mhz) Cl16 - Corsair CV650 650W 80+ Bronze
Tüketici hakem heyetine başvur diyenler de oldu da o da mı işe yaramaz alıcı gidiş dönüş kargoyu öder diye ilk defa bu mahlukatlardan duyuyorum
Tüketici hakem heyeti bu tarz işlerle uğraşmaz bencede adam akıllı yönetildiğini de düşünmüyorum bence bunlara takılma sadece zaman kaybı yaşarsın

fyplenox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
sdsadf afsdf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tüketici hakem heyeti bu tarz işlerle uğraşmaz bencede adam akıllı yönetildiğini de düşünmüyorum bence bunlara takılma sadece zaman kaybı yaşarsın
Değişim için ölçü falan istediler 60 tl ye kıyıp en azından elimdekinden mi olmasam çünkü ürün kalitesiz değil giyilir tek sorun ebat

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Değişim için ölçü falan istediler 60 TL ye kıyıp en azından elimdekinden mi olmasam çünkü ürün kalitesiz değil giyilir tek sorun ebat
İade et diyeceğim almazlar şimdi onu...

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Enes Demirok
Kış gelince yak pantolonu ısınırsın. Uğraşma.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,712
Üyeler
163,706
Son üye
batugkc
Top Bottom