BSTXN
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 641
- İsim
- ...
Fortnite takılma sorunu GPU kullanımı
https://donanimarsivi.com/forum/konu/yardim-fortnite-minimum-fps-duesmesi-ve-takilma-sorunu.183177/#post-1822541 msi afterburner ile baktım, cpu kullanımı hep 40-60 arası değişiyor, oyun takıldığı anda gpu kullanımı 77 civarına düşüyor ve normalde hiç 99 olmuyor hep 90-92 geziyor, sizce sorun...
donanimarsivi.com
Da Sistem 3 Oyunlarda Takılma
PUBG LITE 2020-11-22 10-48-50 Fortnite 2020-11-03 11-25-54 Diğer oyunlarda da çok nadiren takılma yaşıyorum. Fortnite ve PUBG'de 2 FPS değeri çıkıyor; biri FPS biri de saniyelik minimum FPS. Oyunda nadiren, olması gereken FPS'lerde gezinirken minimum FPS 30-40'lara düşüyor ve düştüğü anda...
donanimarsivi.com
Fortnite'da takılma yaşıyodum çözmek için biosu sıfırladım eski uv ayarlarımı yaptım xmp açtım bu kadar, chipset ethernet güncelledim. Başka bir şey yapmadım diye hatırlıyorum. Artık Rocket League ve CS:GO'da da çok çok nadir saliselik takılmalar yaşıyorum ve aşırı canım sıkılıyor. Rocket League'de oyunun akıcılığı gidiyor gibi aralarda, 2 aydır sorunlarımı çözebilirim diye umudum var ama artık dayanamıyorum aşırı sinirimi bozuyor ilk defa iyi bilgisayarım oldu ve mutlu olamıyorum.
Yardım edin lütfen...
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Abdullah Hacıgül
Son düzenleme: