birde işin komik yanı YT videolarını gösteriyorsun. baya sağlam delil hee.e işte sıkıntı bu ölüm denen bir gercek varken ilk amacın ben neden burdayim diye sorgulsmak olmali sana bir video atayim
Mesaj otomatik birleştirildi:
eger zamanin varsa fikir stalk 3 izlemeni tavsiye ederim 1.5 saat fln
niye youtube videolarinda anlatilanlar delil olmuyormu kardeşm hadi by ya išne geleni anlamaya calismabirde işin komik yanı YT videolarını gösteriyorsun. baya sağlam delil hee.
bebeklen bende sorgulsmyi çok swverdim 2 yaşında Allahim neden beni bebek yaratrin diyordum!Zaten 17 senedir yaptığım şey bu. hiçbir şekilde bir anlam kazandıramıyorum.
Aynen 2 yaşında altına yaparken bunları düşünürdün.niye youtube videolarinda anlatilanlar delil olmuyormu kardeşm hadi by ya išne geleni anlamaya calisma
bebeklen bende sorgulsmyi çok swverdim 2 yaşında Allahim neden beni bebek yaratrin diyordum!
La youtube videoları kadar saçma şeyler yok TR'de . Tik Tok var bir tek. Bunlar delil değil.niye youtube videolarinda anlatilanlar delil olmuyormu kardeşm hadi by ya išne geleni anlamaya calisma
bebeklen bende sorgulsmyi çok swverdim 2 yaşında Allahim neden beni bebek yaratrin diyordum!
aynen knk mesela evrim agaci youtube kanali oldugu icin hicbirinu izlemem çünku youtube kanali delilleri yokAynen 2 yaşında altına yaparken bunları düşünürdün.
La youtube videoları kadar saçma şeyler yok TR'de . Tik Tok var bir tek. Bunlar delil değil.
Mehmeeeettt aga harbi boşsun yaaynen knk mesela evrim agaci youtube kanali oldugu icin hicbirinu izlemem çünku youtube kanali delilleri yok
Gelmişken evrimi çürütseneaynen knk mesela evrim agaci youtube kanali oldugu icin hicbirinu izlemem çünku youtube kanali delilleri yok
Önce Türkçe konuşmayı öğrenir misin? Dediklerini anlamak çok zor.aynen knk mesela evrim agaci youtube kanali oldugu icin hicbirinu izlemem çünku youtube kanali delilleri yok