Neler Yeni

Büyü, muska, cin, musallat?

Mehmet Anıl

80+ Silver
o anlamda değil. nasıl yaşarsak yaşayalım öleceğiz. bunun için.
e işte sıkıntı bu ölüm denen bir gercek varken ilk amacın ben neden burdayim diye sorgulsmak olmali sana bir video atayim
Mesaj otomatik birleştirildi:

o anlamda değil. nasıl yaşarsak yaşayalım öleceğiz. bunun için.
eger zamanin varsa fikir stalk 3 izlemeni tavsiye ederim 1.5 saat fln

drocco

80+ Bronze
Bizim soyumuz arap ve dedelerimiz Şeh yani her türlü koruma altındayız dedem muska yaptı koruma duası bize genelde hep musallat oluyolar ama dedelerimiz muska yazıyo bidahada gelmiyplar bi hocaya gittik hoca dedi ki cinler musallat olmus dedi niye dedik nedenini diyemem şuan burdalar izin vermezler bana dedi
tamam

Beren

80+ Gold
e işte sıkıntı bu ölüm denen bir gercek varken ilk amacın ben neden burdayim diye sorgulsmak olmali sana bir video atayim

Ya lütfen saçma sapan YT videoları atma kaynak kitabın varsa at yoksa komik duruma düşüyorsun .

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Bu tarzı herhangi bir şeyle karşı karşıya geldin mi?
Bunlar var mı?

Tabi ki var, büyü gerçek dostum.
Cinlerin gerçek olduğunu da bilmeyen yoktur sanırım?
Musallat olayları da gerçek fakat sen çok şa'apma.
Uslu bir çocuk olursak hepimiz şirinleri görebiliriz. 🥳

Mehmet Anıl

80+ Silver

robin

80+ Silver
images (25).jpeg

drocco

80+ Bronze

Mehmet Anıl

80+ Silver
Bunların hepsi oyuncu biliyorsun değil mi ? oraya getirilen ateistleri ajanstan kiralayıp getiriyorlar sizde kanıyorsunuz neyse...
hdhdjfjfjgkkggkgkgk kanıtın ne?

knk şunlari atma dedim

müsluman olup bilim yapilamaz diye birseymi var?sirf bunun icin dinini reddediyorsan aptalliktir şunuda soylim bilim yapmak icin ateist bilim adamlari allahin koydugu duzeni her yerde isledigini varsayarak yapar kimya biliyorsan

drocco

80+ Bronze

Bu ne iştir ki kalkıp görmediğim şeylere pek inanmam diyorsun, sonra da görmediğin aklımın hasta olduğunu söylüyorsun?

T.P.G.

80+ Titanium

Zaten 17 senedir yaptığım şey bu. hiçbir şekilde bir anlam kazandıramıyorum.

BurKy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Burak
Bunlara inanmayan müslüman değildir zaten. İnanmadığını söyleyip müslüman olduğunu iddia ediyorsa ya salaktır ya da akli melekelerini kaybetmiş delidir. Şimdi sizlere dünyada ki en ünlü rukye aliminden iki tane video atıcam. Gerçek olduğunu zaten müslümanlar anlayacaklar.
İlk attığım videoyu 32.dakikadan itirbaren 2-3 dakka izleyin. Cinin kadının bedeninden çıkışını görün, tv programında yapıyor. Bu ilk video.

Sonraki video korkutucudur. Bunlar gibi yüzlerce video vardır. İsteyen varsa kase içindeki suya atılan kağıdın nasıl kendiliğinden katlandığını gösteren videolarda var.

Bunlara inanmayan müslüman değildir zaten. İnanmadığını söyleyip müslüman olduğunu iddia ediyorsa ya salaktır ya da akli melekelerini kaybetmiş delidir. Şimdi sizlere dünyada ki en ünlü rukye aliminden iki tane video atıcam. Gerçek olduğunu zaten müslümanlar anlayacaklar.
İlk attığım videoyu 32.dakikadan itirbaren 2-3 dakka izleyin. Cinin kadının bedeninden çıkışını görün, tv programında yapıyor. Bu ilk video.

Sonraki video korkutucudur. Bunlar gibi yüzlerce video vardır. İsteyen varsa kase içindeki suya atılan kağıdın nasıl kendiliğinden katlandığını gösteren videolarda var.
Pardon ilk video yanlış olmuş ilk video bu olacaktı 😆😆

Bu arada bunlar yalan dolan diyen ateistleri ciddiye almayın. Bizim dinimizde ki konudan size ne? Zaten müslümanların inandığı bir konuya neden yprum atarsınız? Biz sizin putunuza falan karışıyor muyuz?

Son düzenleme:
Top Bottom