Neler Yeni

Büyü, muska, cin, musallat?

T.P.G.

80+ Titanium
Tatmin olma duygusu diyeceğim, fakat insanî bir duygu. Buna cevap bulamıyorum. Sıra bende 🤠
Tanrı kendini yok edebilir mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Niye sınava soktu bizi?
Onu bunu bilmem. Son zamanlarda dinlerin sadece insanların aşşırı kötü yollara başvurmaması için insanlar tarafindan uydurulmuş kurallar oldugunu dusunmeye basladim

batil dedigin aeyler kuranda yaziyor
Kuranın gerçek olduğuna dair bir kanitın var mı? Önceden yazdıklarımı bir oku. Onceki sayfalarda. Her şey çok saçma.

Mehmet Anıl

80+ Silver
Tatmin olma duygusu diyeceğim, fakat insanî bir duygu. Buna cevap bulamıyorum. Sıra bende 🤠
Tanrı kendini yok edebilir mi?

Niye sınava soktu bizi?
neden sokmasın sana kullan diye beyin vermiş muhtesem bir düzen koymuş sana gör duy diyr harika sesler doga vermis sende bunlari görüp doğruyu bulucaksin zor degil bu

Onu bunu bilmem. Son zamanlarda dinlerin sadece insanların aşşırı kötü yollara başvurmaması için insanlar tarafindan uydurulmuş kurallar oldugunu dusunmeye basladim

Kuranın gerçek olduğuna dair bir kanitın var mı? Önceden yazdıklarımı bir oku. Onceki sayfalarda. Her şey çok saçma.
mesrla?

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,299
İsim
Ahmet Deniz
büyu kuranda gecer dini inkae ettiginin farkinda degilsin bunlar hep okumamaktan kaynaklk

gerek duymuyorki kim dedi
kanka inanç konusu ben mucizelere inanıyorum ama bana her hangi birisi sana büyü yapcam derse inanma ama kuranda büyü dediği şey olağan üstü şeydir okumamakla alakası yok

robin

80+ Silver
O kadar hayvan arasından domuzun yasaklanma sebebi garip. Hz. Muhammed koyun satıcısı olduğu için mi acaba?!

T.P.G.

80+ Titanium
Şu an ateist değilim ama bazı sorular aklımı kurcalıyor.

Madem evrenin tesadüfen olamayacağına inanılıyor, o zaman neden Tanrı gibi sınırsız güçte olan bir varlığa inanılıyor?
Madem her şeyi önceden biliyor, o zaman neden sınıyor?
Madem bizi çok seviyor neden cehennemde yakacak?
Madem her şeye gücü yetiyor neden melek gönderiyor?
Madem her şeye gücü yetiyor neden tüm insanları kendine taptırmıyor?

Rüya değil uyanıkken görüyordum.
@Mehmet Anıl oku burayı

Mehmet Anıl

80+ Silver
kanka inanç konusu ben mucizelere inanıyorum ama bana her hangi birisi sana büyü yapcam derse inanma ama kuranda büyü dediği şey olağan üstü şeydir okumamakla alakası yok
sen bilirsin

O kadar hayvan arasından domuzun yasaklanma sebebi garip. Hz. Muhammed koyun satıcısı olduğu için mi acaba?!
ne saçma şey domuz satılıyormu domuzun yünu sütü varmı robin

drocco

80+ Bronze
maç kaç kaç bitti?

robin

80+ Silver
neden sokmasın sana kullan diye beyin vermiş muhtesem bir düzen koymuş sana gör duy diyr harika sesler doga vermis sende bunlari görüp doğruyu bulucaksin zor degil bu

mesrla?
Nasıl gerek duymuyor? Hem beyin vermiş doğru yolu bulman için diyorsun hem öyle bir şey yok diyorsun. 👉👍🏾👈

maç kaç kaç bitti?
0-0

Top Bottom