Neler Yeni

Büyü, muska, cin, musallat?

Mehmet Anıl

80+ Silver

rucukutu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
804
İsim
Emir

EMGRANDO

80+ Bronze
O kadar hayvan arasından domuzun yasaklanma sebebi garip. Hz. Muhammed koyun satıcısı olduğu için mi acaba?!
Domuz eşini aldatan bir hayvandır
Domuz kendi pisliğini yiyen bir hayvandır
Domuz pis bir hayvandır

Mehmet Anıl

80+ Silver
Her seyi önceden bilip melek göndermesi ve bizi dünyaya göndermesi bile saçma. Körü körüne inanmaya dewam.
köru körune degil ben kuranin mealini okudum senin yasin kadar 1.5 2saatlik felsefi programlar izledim bos zamanlarimda oyun yerine düzen ve kainati arastirdim koru korune inkar eden sensin ama neyse
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kuran ve ayetler otoriteye dayalı ispattır kardeşim bi araştır öyle konuş
yani?

T.P.G.

80+ Titanium
köru körune degil ben kuranin mealini okudum senin yasin kadar 1.5 2saatlik felsefi programlar izledim bos zamanlarimda oyun yerine düzen ve kainati arastirdim koru korune inkar eden sensin ama neyse

yani?
Kuranı mealiyle 6 kez hatim ettim neyin ne olduğunu biliyorum 17 yasındayım yasım kadar program izledigine emin misin?

Mehmet Anıl

80+ Silver
La her şeyi biliyorsa bunu da biliyor. Saçmalama.
bilmesi ne alaka tabii ki bilicek o zaman iki tren mesela ziy yonde carpiscak ben bunu hedapladim sonra carpisti suc benimmi olucsk

Kuranı mealiyle 6 kez hatim ettim neyin ne olduğunu biliyorum 17 yasındayım yasım kadar program izledigine emin misin?
evet eminim 6 kez hatim ettin öylemi jdjfkv

robin

80+ Silver

T.P.G.

80+ Titanium
bilmesi ne alaka tabii ki bilicek o zaman iki tren mesela ziy yonde carpiscak ben bunu hedapladim sonra carpisti suc benimmi olucsk

evet eminim 6 kez hatim ettin öylemi jdjfkv
Hahahaa cok komik. Max 13 yasında veletsin boş yapma. Yaşım kadar izlemiş yok yaw. Bana bunun cevabını ver her şeye tamamım.
Evrenin kendiliginden varolduguna inanmayıp tanrının sonsuz güce sahip olup kendiliğinden olduğuna inanıyorsan dana bir sey demiyorum

Impe

80+ Silver
Dostum çiftliğimiz var ve inekte kendi dışkısını yiyor.

Ya bana domuz hakkında mantıklı açıklama sun.
Domuz diğer hayvanlara nazaran daha pis

Mehmet Anıl

80+ Silver
Dostum çiftliğimiz var ve inekte kendi dışkısını yiyor.

Ya bana domuz hakkında mantıklı açıklama sun.
mantikli olmasina gerek varmi pis bir hayvan olmasi yeterli allah istedigini haram kilar istedigini helal

drocco

80+ Bronze
Taha Suresi
Ekran görüntüsü 2020-09-27 224754.jpg

Mehmet Anıl

80+ Silver
Hahahaa cok komik. Max 13 yasında veletsin boş yapma. Yaşım kadar izlemiş yok yaw. Bana bunun cevabını ver her şeye tamamım.
Evrenin kendiliginden varolduguna inanmayıp tanrının sonsuz güce sahip olup kendiliğinden olduğuna inanıyorsan dana bir sey demiyorum
tanrinin kendiliginden olduğj gibi bir iddia atan çocuk mu bana 13 yasindasin diyor dkfkgkfk tanrı dogmamis dogurmamistir

?

Top Bottom