- Bütçe
- 10000
Güncel olarak corsair 4000X kasa kullanıyorum ve daha büyük geniş bir kasa arıyorum marka fark etmez kullanışlı olsun yeterli. boyut olarak ta ne kadar devasa olursa o kadar iyi tavsiyesi olan var mı? ikinci el veya sıfır fark etmez
Oooofff evangelion tasarımı çok iyiAsus GX601 ROG Strix Helios Led Fanlı E-ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus GX601 ROG Strix Helios Led Fanlı E-ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus GX601 ROG Strix Helios Led Fanlı E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 11.824,51 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Fiyatı hakedermi bnce etmez
Bide daha neden büyük kasa istiyorsunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Asus TUF Gaming GT502 Siyah ATX Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming GT502 Siyah ATX Kasa fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming GT502 Siyah ATX Kasa özelliklerini incele, 7.149,03 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ama pahaliOooofff evangelion tasarımı çok iyi
İçinde bazı rivayetlere göre altın sakliymis (!(Gereksiz pahalı hem de
asus rog strix lc360 mm sıvı soğutma kullanıyorum ve kasamın üzerine takamıyorum 2 3 cm büyük geliyor. bende kasamın ön tarafına taktım ama bu seferde ekran kartım çok ısınıyor. sıvı soğutma ön taraftan hava girişini çok engelliyor.Asus GX601 ROG Strix Helios Led Fanlı E-ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus GX601 ROG Strix Helios Led Fanlı E-ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus GX601 ROG Strix Helios Led Fanlı E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 11.824,51 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Fiyatı hakedermi bnce etmez
Bide daha neden büyük kasa istiyorsunuz
Asus TUF Gaming GT502 Siyah ATX Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming GT502 Siyah ATX Kasa fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming GT502 Siyah ATX Kasa özelliklerini incele, 7.149,03 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
360 mm asus rog strix sıvı soğutucu aldım hocam ve kasamın üst kısmına maalesef sığmadı. bende ön kısma taktım bu seferde hava girişini engelleyince ekran kartımı çok ısıttı. birde kasa konusunda ciddi anlamda büyük olması taraftarıyım.4000X kasa zaten gayet geniş bir kasa üstten 360mm radyatör desteği falan da var daha ne kadar geniş bir kasa istiyorsunuz?
asus rog strix lc360 mm sıvı soğutma kullanıyorum ve kasamın üzerine takamıyorum 2 3 cm büyük geliyor. bende kasamın ön tarafına taktım ama bu seferde ekran kartım çok ısınıyor. sıvı soğutma ön taraftan hava girişini çok engelliyor.
360 mm asus rog strix sıvı soğutucu aldım hocam ve kasamın üst kısmına maalesef sığmadı. bende ön kısma taktım bu seferde hava girişini engelleyince ekran kartımı çok ısıttı. birde kasa konusunda ciddi anlamda büyük olması taraftarıyım.
Hocam konuyla alakasız ama Corsair 4000x modelinde üst kısıma 360mm sıvı soğutma takılmıyor mu sizin aldığınız sıvı soğutucu mu büyük?asus rog strix lc360 mm sıvı soğutma kullanıyorum ve kasamın üzerine takamıyorum 2 3 cm büyük geliyor. bende kasamın ön tarafına taktım ama bu seferde ekran kartım çok ısınıyor. sıvı soğutma ön taraftan hava girişini çok engelliyor.
360 mm asus rog strix sıvı soğutucu aldım hocam ve kasamın üst kısmına maalesef sığmadı. bende ön kısma taktım bu seferde hava girişini engelleyince ekran kartımı çok ısıttı. birde kasa konusunda ciddi anlamda büyük olması taraftarıyım.
4000x gerçekten büyük ve çok kaliteli kullanışlı bir kasa. normalde corsair in 360 mm sıvı sogutucularını da destekliyor hocam ama ben asus rog strix lc 360 sıvı soğutucu aldım 3 cm kadar büyük geldiği için takamadım yoksa çok memnunumHocam konuyla alakasız ama Corsair 4000x modelinde üst kısıma 360mm sıvı soğutma takılmıyor mu sizin aldığınız sıvı soğutucu mu büyük?