Neler Yeni

Büyük Boy Kasa Öneri̇si̇

METX32

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
EMİN TAŞLIDERE
Bütçe
10000
Güncel olarak corsair 4000X kasa kullanıyorum ve daha büyük geniş bir kasa arıyorum marka fark etmez kullanışlı olsun yeterli. boyut olarak ta ne kadar devasa olursa o kadar iyi tavsiyesi olan var mı? ikinci el veya sıfır fark etmez

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,454
İsim
uwu

Fiyatı hakedermi bnce etmez

Bide daha neden büyük kasa istiyorsunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,000
İsim
kilan embappe
4000X kasa zaten gayet geniş bir kasa üstten 360mm radyatör desteği falan da var daha ne kadar geniş bir kasa istiyorsunuz?

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım

Oooofff evangelion tasarımı çok iyi

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,454
İsim
uwu

METX32

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
EMİN TAŞLIDERE
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

asus rog strix lc360 mm sıvı soğutma kullanıyorum ve kasamın üzerine takamıyorum 2 3 cm büyük geliyor. bende kasamın ön tarafına taktım ama bu seferde ekran kartım çok ısınıyor. sıvı soğutma ön taraftan hava girişini çok engelliyor.

4000X kasa zaten gayet geniş bir kasa üstten 360mm radyatör desteği falan da var daha ne kadar geniş bir kasa istiyorsunuz?
360 mm asus rog strix sıvı soğutucu aldım hocam ve kasamın üst kısmına maalesef sığmadı. bende ön kısma taktım bu seferde hava girişini engelleyince ekran kartımı çok ısıttı. birde kasa konusunda ciddi anlamda büyük olması taraftarıyım.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,000
İsim
kilan embappe
asus rog strix lc360 mm sıvı soğutma kullanıyorum ve kasamın üzerine takamıyorum 2 3 cm büyük geliyor. bende kasamın ön tarafına taktım ama bu seferde ekran kartım çok ısınıyor. sıvı soğutma ön taraftan hava girişini çok engelliyor.

360 mm asus rog strix sıvı soğutucu aldım hocam ve kasamın üst kısmına maalesef sığmadı. bende ön kısma taktım bu seferde hava girişini engelleyince ekran kartımı çok ısıttı. birde kasa konusunda ciddi anlamda büyük olması taraftarıyım.

O zaman bunu alıp fan ekleyebilirsin

Viper35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
usame şahan

Hocam konuyla alakasız ama Corsair 4000x modelinde üst kısıma 360mm sıvı soğutma takılmıyor mu sizin aldığınız sıvı soğutucu mu büyük?

onurerer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Onur ERER
İlgilendiği Kategoriler
2. El, bilgisayar, donanım, indirim
Geçenlerde Corsair 7000D airflow aldım bir kasa için çok pahalı fakat içi çok ferah.. bir parça alırken sığar mı derdiniz yok. Bütçeniz uyarsa tavsiye ederim.

METX32

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
EMİN TAŞLIDERE
Hocam konuyla alakasız ama Corsair 4000x modelinde üst kısıma 360mm sıvı soğutma takılmıyor mu sizin aldığınız sıvı soğutucu mu büyük?
4000x gerçekten büyük ve çok kaliteli kullanışlı bir kasa. normalde corsair in 360 mm sıvı sogutucularını da destekliyor hocam ama ben asus rog strix lc 360 sıvı soğutucu aldım 3 cm kadar büyük geldiği için takamadım yoksa çok memnunum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,937
Üyeler
163,412
Son üye
achaw.exe
Top Bottom