lappelduvide
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,770
vergi neden çıkmasın kioyun kolunun TR de eş değeri ne olabilir 2 kol için 1450 TL vergi çıkmazsa fena değil
vergi neden çıkmasın kioyun kolunun TR de eş değeri ne olabilir 2 kol için 1450 TL vergi çıkmazsa fena değil
Bunun üstteki tuşlar hall efect değil sanırım sadece tek basım herhalde hani ne kadar basarsan o kadar değil de bastın veya basmadın gibi sanırım.Türkiye'de 2 tanesini 4400 TL yken burda WGWK kuponuyla 2 tanesi 37 dolar yani 1400 kusur TL ye geliyor.![]()
BIGBIG WON CHOCO Wireless Game Controller - WhatGeek
Experience gaming like never before with the BIGBIG WON CHOCO Wireless Game Controller. This high-performance controller provides smooth and precise control, improving your gameplay. With wireless connectivity and a sleek design, it's the perfect choice for gamers looking for an enhanced experience.www.whatgeek.com
Joystickleri Hall efect diğer kalanını bilmiyorum hocamBunun üstteki tuşlar hall efect değil sanırım sadece tek basım herhalde hani ne kadar basarsan o kadar değil de bastın veya basmadın gibi sanırım.
Zaten tavsiyem gamesir nova lite çok güzel fiyat yani şöyle digeride güzel fiyat 2200 TL trde alsan 4400 TL 2siBunun üstteki tuşlar hall efect değil sanırım sadece tek basım herhalde hani ne kadar basarsan o kadar değil de bastın veya basmadın gibi sanırım.
AlınırMarkayı vs. bilmiyorum, Dualsense'e yedek olarak alınır mı?
farklı tür klavyeler amacına göre değişir ama ato87 daha iyi oyun konusundabeyler hangisinden daha çok memnun kalırım https://epomaker.com/products/vter-ato87-he-series?variant=48475871445300
diğeri de bu https://epomaker.com/products/ajazz-ak820-max?variant=48205868171572 kullananlar ufak bir bilgi verebilir mi
hocam cansın şu şekilde cs oynuyorum onun dışındada çok oynadığım bir oyun yok aradada hikayali oyunlar denebilir genellikle ama cs ağırlıklı peki ato mu 820 pro mu dersek yine tercih ato mu olurfarklı tür klavyeler amacına göre değişir ama ato87 daha iyi oyun konusunda
Ato al hocam ama socd açma ban sebebihocam cansın şu şekilde cs oynuyorum onun dışındada çok oynadığım bir oyun yok aradada hikayali oyunlar denebilir genellikle ama cs ağırlıklı peki ato mu 820 pro mu dersek yine tercih ato mu olur