Çözüldü✓ Büyük mousepad önerisi lazım

Sen siteye giriyordun kartını site iyzicodan çekiyor pos cihazının sanal versiyonu gibi bir sey
sitede öderken iyzicoyu seçip klasik kart bilgilerimi girmem yetiyormu nasıl yapıcam

sitede öderken klasik kart bilgilerimi girmem gerekiyormu nasıl yapıcam
İyzicoya kaydol cashback kampanyasina katil yarın son gün sitede iyzico ile öde seçenegini seç iyzicodaki bilgileri gir cashback hesabına yatar

rgb istemiyorum hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İyzicoya kaydol cashback kampanyasina katil yarın son gün sitede iyzico ile öde seçenegini seç iyzicodaki bilgileri gir cashback hesabına yatar
kaydoldum kapmanyaya katıldım şimdi ne yapıcam

Siteye gir ödeme kısmında gec iyzico ile öde olması lzm ona tıkla bilgilerini gir al
iyzico gözükmüyor direk kart bilgisi istiyor

Siteye gir ödeme kısmında gec iyzico ile öde olması lzm ona tıkla bilgilerini gir al
hocam bu arada iyzico kartı çıkarttırsam ve bu tarz durumlarda onu kullansam yine olur değilmi banada kart alternatifi olur hem her ay para kesme gibi bir muhabbeti varmı

rgb istemiyorum hocam

kabloyu takmazsın gi
rgb istemiyorum hocam

sürtünme sesi çok varmı hocam
yok yüzeyi baya iyi bana göre. e sporcu değilsen her türlü güzel ince mousepadler gibi değil etli alt tarafı. speed ile controlün arasında gibi

yok yüzeyi baya iyi bana göre. e sporcu değilsen her türlü güzel ince mousepadler gibi değil etli alt tarafı. speed ile controlün arasında gibi
yok hayır bana ses yapmasın hafifde hızlı olsun yeter üst düzey istemiyorum teşşekür ederim önerin için sanırım onu tercih edicem

yok hayır bana ses yapmasın hafifde hızlı olsun yeter üst düzey istemiyorum teşşekür ederim önerin için sanırım onu tercih edicem
o zaman bütün isteklerini karşılar al gitsin zaten amazon satıyo bişey olunca geri gönderirsin. ilk 1 2 gün plastik kokusu var sonra geçiyor hemen onu da söyliyimde sonra onun için ayrı konu açma :) şimdiden hayırlı olsun

istediğin renk desen varsa ordan seçersin zaten 19 tane renk seçeneği var :D baskı kalitesi baya iyi onu da söylemeyi unutttum

Son düzenleme:
Geri