OOOOOOOOOOOOOOOOOOOAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAOğuz Sasi'nin youtube yayınlarını kaçırmam
Herkesi izliyorum ama en çok kendine müzisyeni izliyorum. şuan bile arka planda twitch açıkÖrnek vereyim. wtcn,elraenn,kendinemüzisyen,jahrein gibi büyük yayıncıları takip ediyor musunuz? Ben takip etmiyorum niye onu da bilmiyorum. Genelde Küçük yayıncıları takip ediyorum (küçükten kastım 30k takipçili falan) Peki siz takip ediyor musunuz?
EDİT: Twitchte
sohbet yok , youtube video açıyor hiç konuşmadan sadece gülüyo chatte random atıyor bu kadarkendinemüzisyen
Canlı olarak izlemesemde yayın geçmişlerine bakıyorum arada bir. Jahrein bu aralar güzel işler yapıyor onun yayınlarına bakıyorum. İstediğim gibi ileri sarıp veya hızlandırmak istediğim için canlı olarak takip ettiğim kimse yok. Bahsettiğin diğer yayıncıları da youtube üzerinden önemli olaylarını izliyorum. Normal boş muhabbetleri zevkli gelmiyor veya oyun oynamalarıÖrnek vereyim. wtcn,elraenn,kendinemüzisyen,jahrein gibi büyük yayıncıları takip ediyor musunuz? Ben takip etmiyorum niye onu da bilmiyorum. Genelde Küçük yayıncıları takip ediyorum (küçükten kastım 30k takipçili falan) Peki siz takip ediyor musunuz?
EDİT: Twitchte