Neler Yeni

buzdolabı çalışmıyo Yardım

Panzerr5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Enes taşdemir
Arkadaşlar arçelik marka buzdolabı var bugun ögle saatlerinde icini temizledik ve biraz kapı acık kaldı ve temizledikten sonra kapatık ve sonra 23:00 kadar buzdolabın sogutmadıgını fark etik ve fişi çekip taktık başka önerisin olsan var mı ?
1687899857390.png

onurkaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Onur
Arkasını çekip motoruna bak calışıyor mu diye

Livaković

80+ Silver
Arkadaşlar arçelik marka buzdolabı var bugun ögle saatlerinde icini temizledik ve biraz kapı acık kaldı ve temizledikten sonra kapatık ve sonra 23:00 kadar buzdolabın sogutmadıgını fark etik ve fişi çekip taktık başka önerisin olsan var mı ?
Bayramdan sonra arçelik servisi çağırın genelde liseli talebeleri gönderiyorlar usta göndermelerini sert dille söylerseniz sorununuz çözülür

Panzerr5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Enes taşdemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bayramdan sonra arçelik servisi çağırın genelde liseli talebeleri gönderiyorlar usta göndermelerini sert dille söylerseniz sorununuz çözülür
bayrama kadar bekleyemeyiz içinde eşyalar var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Resetlemeyi bilen var mı acaba

ESTAROSSA58

80+ Bronze
Arkadaşlar arçelik marka buzdolabı var bugun ögle saatlerinde icini temizledik ve biraz kapı acık kaldı ve temizledikten sonra kapatık ve sonra 23:00 kadar buzdolabın sogutmadıgını fark etik ve fişi çekip taktık başka önerisin olsan var mı ?Alıntıyı görüntüle
dostum kapalı haznede ise çek buzdolabını dinlendir arkası açık kalsın hava alsın 2 3 tekme at hafif kendine gelir sabaha bizdede öle oldu bu müthiş yötemle çözdüm

Panzerr5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Enes taşdemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dostum kapalı haznede ise çek buzdolabını dinlendir arkası açık kalsın hava alsın 2 3 tekme at hafif kendine gelir sabaha bizdede öle oldu bu müthiş yötemle çözdüm
5 - 10 dk pirizden çektik dinlendirdik de o tekme atma işine girmedim yama ilerleyen saatlerde aynısını yapmaya devam ederse düşüne bilirim

NightWish2434

80+ Silver
Arkadaşlar arçelik marka buzdolabı var bugun ögle saatlerinde icini temizledik ve biraz kapı acık kaldı ve temizledikten sonra kapatık ve sonra 23:00 kadar buzdolabın sogutmadıgını fark etik ve fişi çekip taktık başka önerisin olsan var mı ?Alıntıyı görüntüle
Dolabı kendine doğru cek arkasında altta bir fan var onun dönüp dönmediğine bak

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
483
İsim
Yusuf Kaplan
konudan bagımsız ama dolap nasıl? eve alacagım buzdolabı bakınıyorum

Panzerr5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Enes taşdemir
konudan bagımsız ama dolap nasıl? eve alacagım buzdolabı bakınıyorum
buzdolabı güzelde satışı yok diye biliyorum heralde biz alalı baya oluyoda . buzdolabın en sevdigim şeyi otomatik buz yapıyo

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
483
İsim
Yusuf Kaplan
buzdolabı güzelde satışı yok diye biliyorum heralde biz alalı baya oluyoda . buzdolabın en sevdigim şeyi otomatik buz yapıyo
anladım. kotusu 15k olmus. almadıkca zam yıyo. alacaz bı tane bakınıyom her yere. umarım senın sorunda cozulur hocam

Panzerr5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Enes taşdemir
anladım. kotusu 15k olmus. almadıkca zam yıyo. alacaz bı tane bakınıyom her yere. umarım senın sorunda cozulur hocam
umarım ses var ama sogutmuyor gine fişini çektik bakalım 30 dk falan bekleyelim dedik

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,440
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
motoru çalışıyomu fişi takınca?

Elini tut motoruna bak vibrasyon hissediyonmu?

Top Bottom