Buzer daki gelen ses

Reaksiyon skoru
1
Merhaba yeni gaming gen tr den hazir sistem alindi Asus h610m xpg 3200mhz asus rtx3060 islemci ise i312100f bilgisayarin startini verdigimizde 1uzun 4 kisa olmak uzere bip sesi ile karsilik veriyor bu durumda ne yapmaliyiz herseyi kontrol ettim ancak birsey yok gibi duruyor ya da gozumden kacan bisey var

1 tane uzun ses belleklerle alakalı oluyor çoğunlukla ramleri söküp tekrardan takıp dener misin

Merhaba yeni gaming gen tr den hazir sistem alindi Asus h610m xpg 3200mhz asus rtx3060 islemci ise i312100f bilgisayarin startini verdigimizde 1uzun 4 kisa olmak uzere bip sesi ile karsilik veriyor bu durumda ne yapmaliyiz herseyi kontrol ettim ancak birsey yok gibi duruyor ya da gozumden kacan bisey var
sistem bu hatayı verdikten sonra açılıyor mu? yoksa hatadan sonra kalıyor mu?

Hatadan sonra kalıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Denedim bir sonuç alamadım
kanka güç kablolarını kontrol edebilirmisin anakartın cpunun gpunun alayının kontrol et çıkar geri tak. hatta kasa içi fotosunu çekebiliyorsan bizede at. ve açmadan önce monitörünün açık olduğundan emin ol. son dönemlerde bu saçma buzzer olayı oluyor monitör açık yani stand by modunda olduğundan emin ol. bendede bu hata olmuştu monitör kapalıyken DP porttan bağlı olmasına rağmen monitör açık değilse gpu hatasında kalıyor anakart ve garip şekilde 1 dk sonra falan görüntü veriyordu ama anakart gpu hatasında gösteriyordu.

Taktigimiz vga kablosunda bip seslerini gene veriyordu baska bi vga denedim bu sefer bip sesi bile cikmadi ekran siyah ekranda kaliyor bu seferde

Ekler

• 020230621_194228_lmc_8.4.jpg
    020230621_194228_lmc_8.4.jpg
    2.7 MB · Hit: 16
Taktigimiz vga kablosunda bip seslerini gene veriyordu baska bi vga denedim bu sefer bip sesi bile cikmadi ekran siyah ekranda kaliyor bu seferde
işletim sistemi ? yada anakartın logoları vs çıkmıyor mu yada uyarı ne bileyim bios? eğer görüntü hiç gelmiyor ve buzzer ötmüyorsa biosta sürümünde bişey var. ekran kartınında güç beslemeleride takılı onda da bi sıkıntı yok görünüyor.

Geri