H HitechQua 80+ Katılım 9 Mart 2022 Mesajlar 5 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Emir Gürbüz 10 Mart 2022 #1 Merhabalar Benim pc açılışında 1 uzun 2 kısa ses geliyor ve pc düzgün bir şekilde açılıyor bu sorunun çözümünü bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim
Merhabalar Benim pc açılışında 1 uzun 2 kısa ses geliyor ve pc düzgün bir şekilde açılıyor bu sorunun çözümünü bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim
BehzatÇ. 80+ Bronze Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 874 Dahası Reaksiyon skoru 355 İsim behzat 13 Mart 2022 #2 Anakart göre bip sesinin amacı farklılık gösterebilir mi? Eğer anakartınız asus ise bu ses Ramin algılanmadığını şunu denermisin
Anakart göre bip sesinin amacı farklılık gösterebilir mi? Eğer anakartınız asus ise bu ses Ramin algılanmadığını şunu denermisin
H HitechQua 80+ Katılım 9 Mart 2022 Mesajlar 5 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Emir Gürbüz 18 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 BehzatÇ. yazmış: Anakart göre bip sesinin amacı farklılık gösterebilir mi? Eğer anakartınız asus ise bu ses Ramin algılanmadığını şunu denermisin Devamı için tıklayın... yeni ram aldım fakat hala düzelmedi , üstelik gün içinde sadece bi kere ötüyor pcyi 2. kez kapayıp açınca ötmüyor
BehzatÇ. yazmış: Anakart göre bip sesinin amacı farklılık gösterebilir mi? Eğer anakartınız asus ise bu ses Ramin algılanmadığını şunu denermisin Devamı için tıklayın... yeni ram aldım fakat hala düzelmedi , üstelik gün içinde sadece bi kere ötüyor pcyi 2. kez kapayıp açınca ötmüyor