d ye taşımanız mümkün fakat bunu önermem çünkü riot client ile çalışan oyunlar taşındığı zaman çok fazla sorunla karşılaşılmasına neden oluyor temel olarak oyun kendini c diskinde sandığı için dosya eksik vb hatalar veriyor sanırsam.Arkadaşlar bugün yeni m2 sdd aldım ve valorant da ekran kartı yazılımım kesit kaydı alırken drop yiyiyorum bu yüzden onu d ye taşımak istiyorum nasıl yapabilirim acaba ?
Tamamdır dostum sağol dediğin gibi riot client dosyayı bulamadı falan gibi sorunlar oldu sonra dosyayı seçinice şimdi kurma falan gibi şeyler yapıyord ye taşımanız mümkün fakat bunu önermem çünkü riot client ile çalışan oyunlar taşındığı zaman çok fazla sorunla karşılaşılmasına neden oluyor temel olarak oyun kendini c diskinde sandığı için dosya eksik vb hatalar veriyor sanırsam.
onun yerine oyunu silip tekrar yüklemeni öneririm aksi taktirde yaşayacağın sorunlarla yüklemeye ayıracağın zamandan daha fazla zaman kaybedeceksin
ama illa ki taşıyacağım diyosan masaüstündeki valorant simgesine sağ tıkla dosya konumunu aç de ve oradaki herşeyi d diskine açtığın bi klasörün içine at