Neler Yeni

C: diski dolu, PC'de 0 Bayt Gözüküyor ve İçindeki Uygulamalar Açılmıyor

c0rbius

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Çağan Mert Şimşek
Dün hacklendiği şüphesiyle format attım. Gece de modern warfare indirmek için monitörü kapatıp uyudum. Sabah kalktığımda pc uyku moduna girmiş ve modern warfare indirmeyi durdurmuştu. Sonra bu durumun olduğunu farkettim. C diskinin yarısından fazlasının dolu olmasına rağmen böyle bir sorunla karşı karşıyayım. Yardımlarınızı bekliyorum.
1622450855509.png

1622450866089.png

1622450884936.png

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Dün hacklendiği şüphesiyle format attım. Gece de modern warfare indirmek için monitörü kapatıp uyudum. Sabah kalktığımda pc uyku moduna girmiş ve modern warfare indirmeyi durdurmuştu. Sonra bu durumun olduğunu farkettim. C diskinin yarısından fazlasının dolu olmasına rağmen böyle bir sorunla karşı karşıyayım. Yardımlarınızı bekliyorum.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Bu kadar doldurmaman gerekiyor boşalt diski min 10 20 Gb kalması gerekiyor sen diskteki tüm alanı kullanmışsın hemen alan boşalt.

• Beğen
Reaksiyonlar: java

c0rbius

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Çağan Mert Şimşek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu kadar doldurmaman gerekiyor boşalt diski min 10 20 Gb kalması gerekiyor sen diskteki tüm alanı kullanmışsın hemen alan boşalt.
Hayır dolu falan değil. Modern warfare'ı D diskine kurdum. 30-40 gb boş olması lazım

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan

c0rbius

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Çağan Mert Şimşek
O zaman bir sıkıntı var siz emin misiniz D diskine kurduğunuza?
Evet D diskine kurdum. Hatta indirme devam etmediği için silip kurmaya çalıştığımda yer olmadığını söyledi. Ben de şaşırdım. Oysaki D diskine inmişti oyunun %30 luk kısmı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

O zaman bir sıkıntı var siz emin misiniz D diskine kurduğunuza?
Silip tekrar yüklemeyi denediğimde de hata verdi.

SorryImSoBussy

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Disk koruma moduna almış kendisini. Bu birkaç nedenden dolayı olabilir. Elektrik kesintisi, tanımlanamamış veri yazılım işlemi veya diske uygulanan baskı, darbe vb.

Klasör seçeneklerinden gizli klasörleri gösteri işaretleyin. Ardından 'Korunan sistem klasörlerini gösterme' de bulunan tiki kaldırıp Tamam diyin.

Cmd den chckdsk yapın.

C diskinin içinde found dosyaları göreceksin. found.000 isimli dosyayı D diskinin içine attığında diğer dosyalara erişim sağlayabiliyor olman gerekir.

Bu anlattıklarım olmazsa, çokta dosyan yok anladığım kadarıyla. Format atmayı dene tekrardan.

Son düzenleme:

c0rbius

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Çağan Mert Şimşek
Disk koruma moduna almış kendisini. Bu birkaç nedenden dolayı olabilir. Elektrik kesintisi, tanımlanamamış veri yazılım işlemi veya diske uygulanan baskı, darbe vb.

Klasör seçeneklerinden gizli klasörleri gösteri işaretleyin. Ardından 'Korunan sistem klasörlerini gösterme' de bulunan tiki kaldırıp Tamam diyin.

Cmd den chckdsk yapın.

C diskinin içinde found dosyaları göreceksin. found.000 isimli dosyayı D diskinin içine attığında diğer dosyalara erişim sağlayabiliyor olman gerekir.

Bu anlattıklarım olmazsa, çokta dolayan yok anladığım kadarıyla. Format atmayı dene tekrardan.
Format atamıyorum. C diski tam dolu olduğu için öyle bir seçenek çıkmıyor.

korunan sistem klasötleri tikini bulamadım.

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar
Silindi : yanlış bilgi kusura bakmayın.

SorryImSoBussy

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE

korunan sistem klasötleri tikini bulamadım.
Flashı takıp iso dosyasını flasha yükleyebilirsin direkt.

Top Bottom