Demirhan Dolunay
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
toplayınca 320 gb yer oluyor 480-320 =160 gb boş yer olması lazımzaten toplayınca galiba tam dolu çıkıyor birşeyler silmeyi deneyin efendim
Disk temizleyip pc yi yeniden başlatmayı deneyinAlıntıyı görüntüle Arkadaşlar 480gb ssdye sahibim, c diski 480 gbtın toplam 320gbını kullanmasına rağmen toplam 60 gb boş alan gösteriyor ne yapmam lazım
disk temizleme aracında 80mb çıktıDisk temizleyip pc yi yeniden başlatmayı deneyin
Sistem dosyalarını temizledin mi?disk temizleme aracında 80mb çıktı
Diskin boyutunu disk üreticileri 1000MB"dan hesaplıyor Windows ise 1024MB'dan 480GB'dan az kapasite gözüküyor Windows'ta böyle gözükmesi normal.Alıntıyı görüntüle Arkadaşlar 480gb ssdye sahibim, c diski 480 gbtın toplam 320gbını kullanmasına rağmen toplam 60 gb boş alan gösteriyor ne yapmam lazım
tam anlamadım biraz daha açıklayıcı olabilir misinizDiskin boyutunu disk üreticileri 1000MB"dan hesaplıyor Windows ise 1024MB'dan 480GB'dan az kapasite gözüküyor Windows'ta böyle gözükmesi normal.
Az sonra açıklayayım bekleyintam anlamadım biraz daha açıklayıcı olabilir misiniz
Disk üreticileri 1GB'ı 1000MB diye hesaplar.Windows ise 1024MB bu yüzden diskin boyutu Windows üzerinde daha küçük görülür.tam anlamadım biraz daha açıklayıcı olabilir misiniz
anladım teşekkür ederimAz sonra açıklayayım bekleyin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Disk üreticileri 1GB'ı 1000MB diye hesaplar.Windows ise 1024MB bu yüzden diskin boyutu Windows üzerinde daha küçük görülür.
Rica ederimanladım teşekkür ederim