C++ için kanal önerisi

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Reaksiyon skoru
6,222
Merhabalar fonksiyonlar konusunu bir türlü anlayamadım. Yani kurallar falan tamam da mantık olarak oturmadı. Zaten mantık olarak bir şeyi anlamazsam aklımda kalıcı olmuyor.
1617378152779.png

Bu kanal ve 2 farklı udemy kursundan izlesem de oturtamadım mantığı. Çok açıklayıcı olarak anlatan bir yt kanalı var mı? Önerilerinize açığım.

sadi evren şeker. fonksiyonlarda bir şey yok matematikteki gibi.iki girdi giriyor düşün f(x,y) içeride yapmak istediğin işlemleri yaptırıyorsun.Basitçe x ye y yi çaptırdın diyelim. return x*y yazarsan fonksiyondan çıkan sonuç o olur. İstediğin kadar karışık işlem yaptır return sonucun olur.İf else ler ile farklı çıktılar da alırsın falan.

sadi evren şeker. fonksiyonlarda bir şey yok matematikteki gibi.iki girdi giriyor düşün f(x,y) içeride yapmak istediğin işlemleri yaptırıyorsun.Basitçe x ye y yi çaptırdın diyelim. return x*y yazarsan fonksiyondan çıkan sonuç o olur. İstediğin kadar karışık işlem yaptır return sonucun olur.İf else ler ile farklı çıktılar da alırsın falan.
onu da izledim hocam :D
Acaba ben mi abartıyorum bilmiyorum.
Normal lise fonksiyonları hep kolay gelmiştir bana.

Merhabalar fonksiyonlar konusunu bir türlü anlayamadım. Yani kurallar falan tamam da mantık olarak oturmadı. Zaten mantık olarak bir şeyi anlamazsam aklımda kalıcı olmuyor.
Alıntıyı görüntüle
Bu kanal ve 2 farklı udemy kursundan izlesem de oturtamadım mantığı. Çok açıklayıcı olarak anlatan bir yt kanalı var mı? Önerilerinize açığım.
bir şey sormak istiyorum bende kodları hazır bir uygulama var cc++ ile nasıl exe yapıcam

Alıntıyı görüntüle
Açık Lise tv kanalı fonksiyonlar konusunu baya eski çekmişler ama çok iyi anlatıyor hoca
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer lise için olanı diyorsan tabi anlamadığım terimler var ondan diyorum hee bu arada kendisi okulda hocam oluyor anlatan çok iyi anlatıyor derste de videoda da

anlamadığınız kısmı/kodu atarsanız anlatırım.

Geri