Neler Yeni

C# İle kod yazarak ne kadar kazanabilirim?

QWuiet

80+ Bronze
sorum başlıkta
yeni öğreniyorum 13 yaşındayım. Okul paramı ve sistem paramı çıkartmak istiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ne kadar kazanırım?

Hasanst

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
Hasan Said Tamer
18 yaş altı olduğunuz için miktar yerine, kazanabilir miyim diye sormanız lazım sanırım.
sorum başlıkta
yeni öğreniyorum 13 yaşındayım. Okul paramı ve sistem paramı çıkartmak istiyorum.

ne kadar kazanırım?

Hasanst

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
Hasan Said Tamer

Zechion

80+ Silver
sorum başlıkta

ne kadar kazanırım?
C# tek başına işe yarayan bir değil. Yani genel olarak. C# ile sql, .net core gibi web backend işleri yapılır genellikle. Yani diğer şeyleri de öğrenmeniz gerekebilir. Veya bir front-end tasarım yapan birine back-end iş de yapabilirsiniz. Bunlardan tek işte 1000 liraya kadar bir miktar kazanabilirsiniz. Tabii profesyonelliğinize göre değişir bu daha fazla veya az olarak değişir.

QWuiet

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hedefin uzun zamanda para kazanmak mı yoksa anlık mı ?

Yani amacın belli bir miktarda para kazanmak mı düzenli para kazanmak mı ?
Uzun zaman

C# tek başına işe yarayan bir değil. Yani genel olarak. C# ile sql, .net core gibi web backend işleri yapılır genellikle. Yani diğer şeyleri de öğrenmeniz gerekebilir. Veya bir front-end tasarım yapan birine back-end iş de yapabilirsiniz. Bunlardan tek işte 1000 liradan fazla bir miktar kazanabilirsiniz. Tabii profesyonelliğinize göre değişir.
Ben amatör üm şuanlık ileride Js , C++ vb şeylerede başlarım

Golf 4 R32

80+ Silver
C# iyi güzel de sadece kendisi pek bi işe yaramaz gibi. Html öğrenebilirsin veya photoshop vs.

milenix

80+ Gold
Uzun zaman

Ben amatör üm şuanlık ileride Js , C++ vb şeylerede başlarım
13 yaşında hiç bir iş yapamazsın kısa süreli işler dışında

üstelik amatör olarak iş bile yapamazsın

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
C# her dil gibi tek başına yetmeyen bir dil. Yanında daha fazlasını öğrenmelisin.

Son arkadaşın dediği gibi ilk iş deneyimi için çok gençsin. Bu yaşta sadece öğrenebilirsin. İş alamazsın, kazanamazsın. Aldığın işler anca 20-30 liralık geleceği olmayan işler olur ona da hiç gerek yok ciddi söylüyorum. Kazanmaya da çalışma. Hedefim uzun vadeli diyorsan bilg. Müh. hedefinde çalış. İleri yaşlarda bugün öğrendiklerin çok işine yarar.

Tam öğrenme yaşındasın. Eğer hakkını vererek ilerlersen ileride düşünemeyeceğin kadar çok kazanabilirsin. Yeterki 24-25 yaşına kadar öğrenmekten asla vazgeçme. Ondan sonrası zaten bir yazılımcı için ip söküğü gibi gelecek.

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet bozan
Haftada rahat 25 kuruş kazanırsın. Bence hemen çalışmaya başla. Erken kalkan yol alır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Emre Acar
Sen şimdiden yılmadan bir dili öğren. Onda proje geliştir. Github hesabına at, dursun orada. Para kazanma diye düşünme. Onu illa hatta fazlasıyla zamanı gelince kazanırsın.

Şimdi, bu yaşlarda başlamak büyük avantaj. Sakın bilgisayar mühendisliğine girine kadar bakmayayım sonra bakarım diye düşünme. 13 yaşından 18 yaşına kadar beş yılda öğreneceklerin öyle fazla olur ki, 18 yaşında kendi hayatını idame ettirecek kadar para kazanmaya başlayabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
John Karga
sorum başlıkta

ne kadar kazanırım?
C# Türkiyede şirketlerin çok tercih ettiği bir dil. Yaşınız küçük olduğu için belki freelance olarak işler yapabilirsiniz. Tabi önce güzel bir portföye sahip olmalısınız. Eğer C# bilginiz iyi seviyedeyse şehirinizdeki şirketlerin IK departmanına mail atarak kendinizi geliştirmek çalışmak istediğinizi yazan bir mail atarsanız belki stajyer olarak alabilirler. Bildiğim kadarıyla stajyerlere asgari ücretin %30'u kadar bir ücret ödenmekte. Başarılar dilerim.

QWuiet

80+ Bronze
C# Türkiyede şirketlerin çok tercih ettiği bir dil. Yaşınız küçük olduğu için belki freelance olarak işler yapabilirsiniz. Tabi önce güzel bir portföye sahip olmalısınız. Eğer C# bilginiz iyi seviyedeyse şehirinizdeki şirketlerin IK departmanına mail atarak kendinizi geliştirmek çalışmak istediğinizi yazan bir mail atarsanız belki stajyer olarak alabilirler. Bildiğim kadarıyla stajyerlere asgari ücretin %30'u kadar bir ücret ödenmekte. Başarılar dilerim.
Freelance nedir hocam ayrıca Teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,470
Üyeler
163,501
Son üye
durumda
Top Bottom