sorum başlıkta
yeni öğreniyorum 13 yaşındayım. Okul paramı ve sistem paramı çıkartmak istiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ne kadar kazanırım?
Hedefin uzun zamanda para kazanmak mı yoksa anlık mı ?Babamın üstüne açarım hesabı
Yani amacın belli bir miktarda para kazanmak mı düzenli para kazanmak mı ?Hedefin uzun zamanda para kazanmak mı yoksa anlık mı ?
C# tek başına işe yarayan bir değil. Yani genel olarak. C# ile sql, .net core gibi web backend işleri yapılır genellikle. Yani diğer şeyleri de öğrenmeniz gerekebilir. Veya bir front-end tasarım yapan birine back-end iş de yapabilirsiniz. Bunlardan tek işte 1000 liraya kadar bir miktar kazanabilirsiniz. Tabii profesyonelliğinize göre değişir bu daha fazla veya az olarak değişir.sorum başlıkta
yeni öğreniyorum 13 yaşındayım. Okul paramı ve sistem paramı çıkartmak istiyorum.
ne kadar kazanırım?
Uzun zamanHedefin uzun zamanda para kazanmak mı yoksa anlık mı ?
Yani amacın belli bir miktarda para kazanmak mı düzenli para kazanmak mı ?
Ben amatör üm şuanlık ileride Js , C++ vb şeylerede başlarımC# tek başına işe yarayan bir değil. Yani genel olarak. C# ile sql, .net core gibi web backend işleri yapılır genellikle. Yani diğer şeyleri de öğrenmeniz gerekebilir. Veya bir front-end tasarım yapan birine back-end iş de yapabilirsiniz. Bunlardan tek işte 1000 liradan fazla bir miktar kazanabilirsiniz. Tabii profesyonelliğinize göre değişir.
13 yaşında hiç bir iş yapamazsın kısa süreli işler dışındaUzun zaman
Ben amatör üm şuanlık ileride Js , C++ vb şeylerede başlarım
C# Türkiyede şirketlerin çok tercih ettiği bir dil. Yaşınız küçük olduğu için belki freelance olarak işler yapabilirsiniz. Tabi önce güzel bir portföye sahip olmalısınız. Eğer C# bilginiz iyi seviyedeyse şehirinizdeki şirketlerin IK departmanına mail atarak kendinizi geliştirmek çalışmak istediğinizi yazan bir mail atarsanız belki stajyer olarak alabilirler. Bildiğim kadarıyla stajyerlere asgari ücretin %30'u kadar bir ücret ödenmekte. Başarılar dilerim.sorum başlıkta
ne kadar kazanırım?
Freelance nedir hocam ayrıca Teşekkür ederim.C# Türkiyede şirketlerin çok tercih ettiği bir dil. Yaşınız küçük olduğu için belki freelance olarak işler yapabilirsiniz. Tabi önce güzel bir portföye sahip olmalısınız. Eğer C# bilginiz iyi seviyedeyse şehirinizdeki şirketlerin IK departmanına mail atarak kendinizi geliştirmek çalışmak istediğinizi yazan bir mail atarsanız belki stajyer olarak alabilirler. Bildiğim kadarıyla stajyerlere asgari ücretin %30'u kadar bir ücret ödenmekte. Başarılar dilerim.