Neler Yeni

C# İle kod yazarak ne kadar kazanabilirim?

Farway

80+ Silver
13 Yaş meselesini neden bu kadar deştiniz bilmiyorum ama ben o yaşta flash oyun yapıp sitelerde yayınlayıp para kazanıyordum,Metin2 de item ve yang ticaretiyle uğraşıyordum,adam lise 1 e gidecek neredeyse ve tam iş öğrenip yapma zamanları.

Dostum sadece C# ile iş yapılmıyor. Benim tavsiyem Web tasarım,3D modelleme ve animasyon üzerine yoğunlaşman. Bu da senin kısa vadede iş yapmanı sağlar, 3D tasarımlar yapabilir,mimari işlerle uğraşıp site hazırlayabilirsin.

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Fatih Ayhan
Şu an için en kolay yolu bionluk hesabı açıp oradan yeteneğine göre ilanları koymaktır. İş gelirse yaparsın. Bunun dezavantajı da tutarlı olmaması. daimi müşteri bulabilirsen çok iyi olur bu işte. Tek seferlik iş al yap sat şeklinde çalışmak şu anlık en kolay yol. Tabii C# tek başına sana tek seferlik işlerde pek bir şey kazandırmaz. Veri tabanı ile birlikte çalışman gerekir fazla ücret için. Diğer arkadaşların dediği gibi html vs gerek yok C# ile web yapmayacaksan. Hedefin yazılımda ne yönde ilerleyecekse ona göre öğren. Sadece C# + SQL ile de yüksek meblağlar kazanma şansın var otomasyon projeleriyle. Bu konuda kendimden örnek verebilirim.

Benim tavsiyem Web tasarım,3D modelleme ve animasyon üzerine yoğunlaşman
Bu kısım ilgili kişinin kendini geliştirme yoluyla alakalı. Yazılımla mı uğraşmak istiyorsun tasarımla mı? Ben tasarım yapmaktan hiç zevk almıyorum şahsen. Daha fazla iş potansiyeli var fakat bunu yapmak istiyor mu? C# ile basit, pasif gelir elde etme oyunları da yapılabilir. Bunları sen yayınlamazsın da başkasına satarsın o yayınlar ama bunun için tasarım ve animasyonla da senin uğraşman gerekir bu da oldukça fazla vakit kaybı. Şu an için en kolay yol C# ve SQL'i birleştirip bir şeyler yapman. Bunun yanında C# paketleriyle farklı şeyler de yapman mümkün. Buna örnek olarak; telegram botu, discord botu, web crawling/scraping. Şahsen bana en çok kazandıran discord botu ile web scraping oldu. Bunlar sadece örnek sende farklı şeylere bakabilirsin. Keyfine göre.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Negi
İlgilendiği Kategoriler
technology
Hello this is Gulshan Negi
Well, the amount you can earn as a C# developer depends on several factors, including your experience level, location, and the industry you work in. In the United States, the average salary for a C# developer is around $90,000 per year but highly experienced C# developers can earn significantly more.
Thanks

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet bozan
Gulshan212 Birleşik devletleri için yıllik ortalamayı yazmış.

naberr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
naber
sorum başlıkta
yeni öğreniyorum 13 yaşındayım. Okul paramı ve sistem paramı çıkartmak istiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ne kadar kazanırım?
biraz öğrenip freelance sitelerine üye olup is alirsan bir seyler kazanabilirsin. o yaşta pek ise alinacagini zannetmem freelancer çalışabilirsin. para kazanmak istiyorsan youtube daha kolay gibi. cesitli videolar hazirla izlenme sayisina gore para kazan. bilmem hangi program nasil caraklenir. en iyi bilgisayar ekran kaydetme uygulamalari gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,479
Üyeler
163,502
Son üye
Selimc4n
Top Bottom