Neler Yeni

Çözüldü✓ C24G2U vs 24G2U Hangisi Alınır?

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,589
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
İkisi arasında kaldım hangisini almalıyım? Paneli önemli değil benim için sadece merak ettim. C24G2U daha ucuz ve 165 HZ. Aralarında kaldım açıkçası.

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Tasarım olarak da çok farkları yok. 165Hz olan VA panel. 144Hz IPS, açıkçası ben 144Hz Ips tercih ederdim. Çok rekabetçi oyun da oynamıyorsun zaten abi. Ben senin yerinde olsam 144Hz Ips alırdım :)

Furkan SıRR

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,336
İsim
Furkan Sır
İkisi arasında kaldım hangisini almalıyım? Paneli önemli değil benim için sadece merak ettim. C24G2U daha ucuz ve 165 HZ. Aralarında kaldım açıkçası.
24G2U hocam

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,589
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tasarım olarak da çok farkları yok. 165Hz olan VA panel. 144Hz IPS, açıkçası ben 144Hz Ips tercih ederdim. Çok rekabetçi oyun da oynamıyorsun zaten abi. Ben senin yerinde olsam 144Hz Ips alırdım :)

24G2U alırdım ben çünkü ips.
21hz pek belli olmaz.
24G2U Almaya karar verdim. Sinerjiden alacağım, Sinerji'nin müşteri hizmetleri nasıldır bir bilginiz var mı? Her hangi bir ölü piksel olursa iade konusunda sıkıntı yaşar mıyım?

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
24G2U Almaya karar verdim. Sinerjiden alacağım, Sinerji'nin müşteri hizmetleri nasıldır bir bilginiz var mı? Her hangi bir ölü piksel olursa iade konusunda sıkıntı yaşar mıyım?
Kuzenim monitör değil fakat farklı bir bileşen almıştı. Servisleri gayet iyiydi açıkçası, müşteri hizmetlerine de hızlıca ulaşabiliyordu, sorunu da çözülmüştü. Bence iade alırlar. Eğer AOC kendi 5 piksel olmadan değişim yok tarzı bir şey demiyorsa tabii :D MSI'larda vardı o sanırım :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Berk Hasan
hocam ben vatandan ölü piksel testi yaptırıp almayı düşünüyorum sende öyle yapabilirsin piyasanın altında veriyor bu arada vatan

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,589
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Kuzenim monitör değil fakat farklı bir bileşen almıştı. Servisleri gayet iyiydi açıkçası, müşteri hizmetlerine de hızlıca ulaşabiliyordu, sorunu da çözülmüştü. Bence iade alırlar. Eğer AOC kendi 5 piksel olmadan değişim yok tarzı bir şey demiyorsa tabii :D MSI'larda vardı o sanırım :D
AOC'un 1 ölü piksel garantisi var o sıkıntı değil de satan yere bağlı işte :D

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Ciri

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
AOC'un 1 ölü piksel garantisi var o sıkıntı değil de satan yere bağlı işte :D
Hocam sana 24g2u’yu anlatayim 9-10 aydir kullaniyorum, tasarim olarak cok iyi bunun yaninda pivot ozelligi var(henuz hic kullanmasam da grafik tasarimcilari icin vs. onemli). Fakat panel olarak ips panel cok iyi yani renkleri asiri canli sekilde alabiliyorum. C24g2u’da ise cok fazla sorun yasayan gordum daha once yani pek onermiyorum. 24g2u’da eksi olarak soyleyebilecegim sey cok fazla toz tutuyor olmasi 1/2 haftada bir monitor panelini temizlemek gerekebiliyor.
Son olarak Sinerji’den de birazcik bahsedeyim; ben itopya incehesap sinerji firmalarinin hepsinden alisveris yaptim ve cidden en ilgili en musterisine onem veren firma net olarak soyluyorum ki, Sinerji’dir. Ben olu piksel cikmasi durumunda yardimci olacaklarini dusunuyorum, fakat tabiiki kesinlik yok.

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,589
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Hocam sana 24g2u’yu anlatayim 9-10 aydir kullaniyorum, tasarim olarak cok iyi bunun yaninda pivot ozelligi var(henuz hic kullanmasam da grafik tasarimcilari icin vs. onemli). Fakat panel olarak ips panel cok iyi yani renkleri asiri canli sekilde alabiliyorum. C24g2u’da ise cok fazla sorun yasayan gordum daha once yani pek onermiyorum. 24g2u’da eksi olarak soyleyebilecegim sey cok fazla toz tutuyor olmasi 1/2 haftada bir monitor panelini temizlemek gerekebiliyor.
Son olarak Sinerji’den de birazcik bahsedeyim; ben itopya incehesap sinerji firmalarinin hepsinden alisveris yaptim ve cidden en ilgili en musterisine onem veren firma net olarak soyluyorum ki, Sinerji’dir. Ben olu piksel cikmasi durumunda yardimci olacaklarini dusunuyorum, fakat tabiiki kesinlik yok.
İşte aradığım cevap buydu çok teşekkür ederim. Sinerji ve 24G2U ikilisini alacağım çok sağ ol. İtopya'dan zaten almam ama Sinerji'den biraz kuşkuluydum biraz araştırma yapınca herkesin senin gibi düşündüğünü gördüm. Herkese yardımlarından dolayı teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,998
Üyeler
164,227
Son üye
lostkingdom
Top Bottom