i3 9100f kullanıcı
80+ Bronze
he doğru böyle olur aslındaFotoğrafta gösterildiği gibi olmaz. Abartıyorsunuz. Sadece duman kokusu gelir, PSU kullanılamaz hale gelir. Sisteme zarar gelebilir. En kötü ihtimalle patlarsa falan yanınızda ise size zarar gelir, klavye, fare vb. gibi şeylere zarar gelir.
Aha apo abi , aman hocam hepsi patlar. bum bum bumOradaki listende bulunan 3 markanın PSU yaptırdığı Çin'li markaya 3 dünya markası da PSU ürettiriyor ama neyse takılın
Demekki PSU hakkında 2-3 marka hakkında hiçbir şey bilmiyorsunO liste benim listem la.
Bari benim listemi alıntıladığını yazsaydın.
![]()
reis vallah biliyordum senın yazdığını ama ismini unutmuştum neyse yazayım şimdi.O liste benim listem la.
Bari benim listemi alıntıladığını yazsaydın.
![]()
Demekki PSU hakkında 2-3 marka hakkında hiçbir şey bilmiyorsun
abartmaya gerek yokC4 Listesi :
-Gamepower
-Gamebooster
-Powerboost
-Everest
-Hadron
-Wozlo
-Elba
-Gametech
-Dark
Kasa toplayacaklara gelsin . Aklınızda bir şey varsa ekleyin.
-Rampage
-Frisby
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alanlar için eviniz yakında böyle olur: Alıntıyı görüntüle
Kaynak: @kandes22 hocamız
Hocam o liste tam Atom bombası, Savaş çıkarsa biz depo yapalım Everest frisby lerden çalıştırıp atarız düşmanlara.Orası tam liste derken abartı. Kötü olduğu gözüme çarpan PSU'ları ekliyorum.
Ayrıca Gamepower, Dark pek kaliteli PSU'lar değil.
Kaliteli değiller fakat patlama oranları o kadar yüksek değil, hadi tamam Platoon felan doğru C4 fakat Gamepower ve Dark o kadar kötü değilOrası tam liste derken abartı. Kötü olduğu gözüme çarpan PSU'ları ekliyorum.
Ayrıca Gamepower, Dark pek kaliteli PSU'lar değil.