The Last Dragonborn
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
Gamepower hakkında bir bilgim yok.
Heee sen şimdi diyorsun ki 12v kanalında kim yüksek değer verirse o daha iyi öyle mi? sonuç = hiçbir şey bilmiyorsunuz. Takip ediyorum hep uydurma fikirlerle doğaçlıyorsunuzListedeki bazı PSU'ların patladığı kanıtı çok az, o kadar kalitesiz değiller.
O "Bazı" PSU'lara kötü dememizin sebebi 12V kanalından az güç veriyor olması.
Örnek veriyorum "Dark", çok kaliteli olmasa bile patlama örneği çok az, 500W'lık PSU'u 12V kanalından 350W veriyor, gerçekten çok kötü bir değer.
Bu dediklerimi göz önünde bulundurarak yaparsanız daha iyi olur, PSU patlaması öyle kolay bir şey değil...
Abi bizim arkadaş vardı , Powerboost almıştı ben ısrar etmiştim alma diye patlar diye. 1 ay geçti , yanık kokusu gelmiş psu yandı . ama sisteme zarar gelmedi şu an FSP kullanıyor.Heee sen şimdi diyorsun ki 12v kanalında kim yüksek değer verirse o daha iyi öyle mi? sonuç = hiçbir şey bilmiyorsunuz. Takip ediyorum hep uydurma fikirlerle doğaçlıyorsunuz
söyleyin bi hocam.Sadece marka ismi vererek bunları "C4 Listesi" diye lanse etmek ne kadar doğru? Yaptığınız sadece marka ismi karalama. Bunların arasında gayet kaliteli güç kaynakları olan markalar da var.
Örneğin Rampage, Gamepower, Powerboost gibi markaların 80+ sertifikalı çok güzel güç kaynakları var. Abdullah'ın videolarını izlerseniz onun da bu güç kaynaklarını sistemlerinde kullandığını görebilirsiniz.S
söyleyin bi hocam.
O 3 markayı rica etsem söyleyebilir misiniz hocam ?Oradaki listende bulunan 3 markanın PSU yaptırdığı Çin'li markaya 3 dünya markası da PSU ürettiriyor ama neyse takılın
Hocam Powerboost vakası var zaten arkadaşım . gamepower bilgim yok o liste benim değil zaten. sadece insanları bilgilendirmek istiyorum PSU konusunda . evet abartıyoruz neden? çünkü kaliteli alınsın diye , ama isteyen alabilir .Örneğin Rampage, Gamepower, Powerboost gibi markaların 80+ sertifikalı çok güzel güç kaynakları var. Abdullah'ın videolarını izlerseniz onun da bu güç kaynaklarını sistemlerinde kullandığını görebilirsiniz.
Hocam gamepower var değil mi? Herkes kotu diyor ama ben inanamiyorum.Oradaki listende bulunan 3 markanın PSU yaptırdığı Çin'li markaya 3 dünya markası da PSU ürettiriyor ama neyse takılın