Neler Yeni

C4lerin Tam Listesi.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Kesteko

80+ Gold
En İyi Cevap
36
Listedeki bazı PSU'ların patladığı kanıtı çok az, o kadar kalitesiz değiller.
O "Bazı" PSU'lara kötü dememizin sebebi 12V kanalından az güç veriyor olması.
Örnek veriyorum "Dark", çok kaliteli olmasa bile patlama örneği çok az, 500W'lık PSU'u 12V kanalından 350W veriyor, gerçekten çok kötü bir değer.
Bu dediklerimi göz önünde bulundurarak yaparsanız daha iyi olur, PSU patlaması öyle kolay bir şey değil...

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,247
İsim
haro
Abartı bir liste ve yanlış bilgilendim :D

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Listedeki bazı PSU'ların patladığı kanıtı çok az, o kadar kalitesiz değiller.
O "Bazı" PSU'lara kötü dememizin sebebi 12V kanalından az güç veriyor olması.
Örnek veriyorum "Dark", çok kaliteli olmasa bile patlama örneği çok az, 500W'lık PSU'u 12V kanalından 350W veriyor, gerçekten çok kötü bir değer.
Bu dediklerimi göz önünde bulundurarak yaparsanız daha iyi olur, PSU patlaması öyle kolay bir şey değil...
Heee sen şimdi diyorsun ki 12v kanalında kim yüksek değer verirse o daha iyi öyle mi? sonuç = hiçbir şey bilmiyorsunuz. Takip ediyorum hep uydurma fikirlerle doğaçlıyorsunuz

Heee sen şimdi diyorsun ki 12v kanalında kim yüksek değer verirse o daha iyi öyle mi? sonuç = hiçbir şey bilmiyorsunuz. Takip ediyorum hep uydurma fikirlerle doğaçlıyorsunuz
Abi bizim arkadaş vardı , Powerboost almıştı ben ısrar etmiştim alma diye patlar diye. 1 ay geçti , yanık kokusu gelmiş psu yandı . ama sisteme zarar gelmedi şu an FSP kullanıyor.

Köl Tigin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
744
İsim
Hakan Yöyen
Sadece marka ismi vererek bunları "C4 Listesi" diye lanse etmek ne kadar doğru? Yaptığınız sadece marka ismi karalama. Bunların arasında gayet kaliteli güç kaynakları olan markalar da var.

S
Sadece marka ismi vererek bunları "C4 Listesi" diye lanse etmek ne kadar doğru? Yaptığınız sadece marka ismi karalama. Bunların arasında gayet kaliteli güç kaynakları olan markalar da var.
söyleyin bi hocam.

Köl Tigin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
744
İsim
Hakan Yöyen
S

söyleyin bi hocam.
Örneğin Rampage, Gamepower, Powerboost gibi markaların 80+ sertifikalı çok güzel güç kaynakları var. Abdullah'ın videolarını izlerseniz onun da bu güç kaynaklarını sistemlerinde kullandığını görebilirsiniz.

Örneğin Rampage, Gamepower, Powerboost gibi markaların 80+ sertifikalı çok güzel güç kaynakları var. Abdullah'ın videolarını izlerseniz onun da bu güç kaynaklarını sistemlerinde kullandığını görebilirsiniz.
Hocam Powerboost vakası var zaten arkadaşım . gamepower bilgim yok o liste benim değil zaten. sadece insanları bilgilendirmek istiyorum PSU konusunda . evet abartıyoruz neden? çünkü kaliteli alınsın diye , ama isteyen alabilir .

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
Hocam aman aman yanlışsınız. Kulaktan duyma bilgileri doğru gibi yayıyorsunuz sadece. Evet bu markalar genelde iyi ürünlerle bilinmiyor ve daha çok budget kısma yöneliyor ama marka bazlı değil her zaman model bazlı bakmak lazım. Jonnyguru'dan fln okuyun az olmaz böyle

eyupseker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,578
İsim
Eyüp Şeker
Instagram
eyup.seker.545
Steam
eyupseker6161
Status