C4lerin Tam Listesi.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
abartmaya gerek yok
bunları kullanan binlerce insan var
sertifikaları ve verimlilikleri bi de malzeme kalitesi önemli
MARKA ÖNEMSİZ
binlerce diyorsunuz da , binlerce kişi forum açmış başka forumlarda PSU (C4)m yandı , patladı yardım . diye.

abartmaya gerek yok
bunları kullanan binlerce insan var
sertifikaları ve verimlilikleri bi de malzeme kalitesi önemli
MARKA ÖNEMSİZ

Bu listenin adı ''C4'ler tam liste'' yerine ''kalitesiz PSU'lar tam liste'' olmalı.

Mesela ben FSP varken Gamepower almam.

everst psum ıle yazan ben :D

akşam akşam güldürdün beni hocam eline sağlık güzel liste :D

Kaliteli değiller fakat patlama oranları o kadar yüksek değil, hadi tamam Platoon felan doğru C4 fakat Gamepower ve Dark o kadar kötü değil

Zaten ben bu PSU'lara C4 diyenlere aynı şeyi diyorum. Yük altına girince patlama şansı var, binlerce lira verdiğin sistemi şansa mı bırakcaksın?

O yüzden C4 derken insanlar almasın diye abartı yapıyorlar.

Zaten ben bu PSU'lara C4 diyenlere aynı şeyi diyorum. Yük altına girince patlama şansı var, binlerce lira verdiğin sistemi şansa mı bırakcaksın?

O yüzden C4 derken insanlar almasın diye abartı yapıyorlar.
Mesela Frisby'in başında "GP" yazan modeller daha sağlam yani patlama oranı çok daha düşük bunu biliyor muydun?

Oradaki listende bulunan 3 markanın PSU yaptırdığı Çin'li markaya 3 dünya markası da PSU ürettiriyor ama neyse takılın
Önemli olan markaya yaptırması değil kaliteli yaptırması olucaktır. Kaliteli bir markaya ucuz ürün yaptırsam benim mi yoksa yaptırdığım firmanın mı suçu olur? Psu bizim ülke de önemli sayılmıyor ama dışarıda deli paralar veriliyor normal sistem içinde 100 dolar psu gidiyor.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,136
Üyeler
190,864
Son üye
yufz
Geri