hdmı vga dönüştürücü ile kullanıyorum ama sıkıntı yoktu öncedenKabloda temassızlık olabilir mi? Veya dönüştürücü mü kullanıyorsunuz?
Aktif dönüştürücü mü kullanıyorsunuz?hdmı vga dönüştürücü ile kullanıyorum ama sıkıntı yoktu önceden
Mesaj otomatik birleştirildi:
ekran kartı değiştirdim ondan kaynaklı olabilir mi
Aktif dönüştürücülerin içinde çip olur. HDMI, dijital bir sinyaldir ve VGA analog. Aktif dönüştürücüde bulunan çip ise dijital görünyütü analoga çevirir.nasıl yani aktif dönüştürücü nedir tam olarak
Aktif dönüştürücülerin içinde çip olur. HDMI, dijital bir sinyaldir ve VGA analog. Aktif dönüştürücüde bulunan çip ise dijital görünyütü analoga çevirir.
Ürün bozuk olabilir. Başka bir dönüştürücü ile deneyin mümkünse. Bu dönüştürücünün aktif dönüştürücü olması lazım bu arada.bunu kullaniyorumDark HDMI to VGA Dijital - Analog Monitör Çevirici Fiyatı
Dark HDMI to VGA Dijital - Analog Monitör Çevirici en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
peki işlemci veya anakartta sıkıntı olabilir mi onlardan da şüpheleniyorum daÜrün bozuk olabilir. Başka bir dönüştürücü ile deneyin mümkünse. Bu dönüştürücünün aktif dönüştürücü olması lazım bu arada.
Daha önceden görüntü aldığınızı belirtmişsiniz, bu yüzden öyle bir ihtimal olduğunu düşünmüyorum.peki işlemci veya anakartta sıkıntı olabilir mi onlardan da şüpheleniyorum da