Neler Yeni

Çakma mx4 kullanır mı

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Mete
Mahalle Bilgisayarcısı tarafından dolandırıldım bütçem yok 4 gram aldım zaten macunu çöpe atmak vs istemiyorum ryzen 5 5500 işlemci ve stock fanla kullansam sorun olur sadece valorant oynayacağım

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Kullan yani çakma diye işlemci yakmıyor. Ama mümkünse iade etmeye çalış, muhtemelen mahalle pc si uyuzdurda, yinede etmeye çalış.

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Mete
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kullan yani çakma diye işlemci yakmıyor. Ama mümkünse iade etmeye çalış, muhtemelen mahalle pc si uyuzdurda, yinede etmeye çalış.
Çok uyuz adam 50 liranın hesabını yapıyor asla iade yapmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valorant'da 80°'yi geçer mi

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Çok uyuz adam 50 liranın hesabını yapıyor asla iade yapmaz

Valorant'da 80°'yi geçer mi

Sanmam, R5 5500 o kadar ısınmaz.

Farway

80+ Silver
Git de ki çakma ürün satarken bana söyledin mi bu sahte diye. Sürme de yani elektrik iletirmi damlayınca bilmiyorsun, normalde termal macunların pek çoğu elektrik iletmez ama çakma macunlarda falan olabiliyor arada. Sen bilirsin ben olsam adama bu çakmaymış sen söylemedin sahte macun bilgisayara sürmem sen de satma bence de ver geri. Kaç para verdin?

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,141
İsim
Ömer
Mahalle Bilgisayarcısı tarafından dolandırıldım bütçem yok 4 gram aldım zaten macunu çöpe atmak vs istemiyorum ryzen 5 5500 işlemci ve stock fanla kullansam sorun olur sadece valorant oynayacağım
Git abi bana çakmaacun vermişsin seni şikayet ederim de yanındada internet üzerinden thh başvur bak bakim nası ötm ötm veriyor parayı

Transcontinental

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Mahir
Bir şey olacağını düşünmüyorum. Sadece ömrü daha kısa olabilir yani daha sık termal yenilemen gerekir.

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,306
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
İşlemci testi yap çok ısınıyorsa başka macun al kullan ayrıca çakma olduğunu nasıl anladın.

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Mete
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sanmam, R5 5500 o kadar ısınmaz.
Umarım, kasa mesh
Git de ki çakma ürün satarken bana söyledin mi bu sahte diye. Sürme de yani elektrik iletirmi damlayınca bilmiyorsun, normalde termal macunların pek çoğu elektrik iletmez ama çakma macunlarda falan olabiliyor arada. Sen bilirsin ben olsam adama bu çakmaymış sen söylemedin sahte macun bilgisayara sürmem sen de satma bence de ver geri. Kaç para verdin?
4 gramı 120 TL bayağı ucuza aldım adama yarın iade istiyorum diyeceğim muhtemelen olmayacak ama olsun

İşlemci testi yap çok ısınıyorsa başka macun al kullan ayrıca çakma olduğunu nasıl anladın.
2019 model yazanların hepsi sahteymis alana kadar öyle bir şey duymamıştım

Bir şey olacağını düşünmüyorum. Sadece ömrü daha kısa olabilir yani daha sık termal yenilemen gerekir.
6 ayda bir temizliyorum bilgisayarı temizlik yaparken macun yenilerim

Git abi bana çakmaacun vermişsin seni şikayet ederim de yanındada internet üzerinden thh başvur bak bakim nası ötm ötm veriyor parayı
Yarın söyleyeceğim ama 120 lira için gereksiz bir çaba bence sadece korkutma amacıyla derim

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,141
İsim
Ömer
Umarım, kasa mesh

4 gramı 120 TL bayağı ucuza aldım adama yarın iade istiyorum diyeceğim muhtemelen olmayacak ama olsun

2019 model yazanların hepsi sahteymis alana kadar öyle bir şey duymamıştım

6 ayda bir temizliyorum bilgisayarı temizlik yaparken macun yenilerim

Yarın söyleyeceğim ama 120 lira için gereksiz bir çaba bence sadece korkutma amacıyla derim
Hocam mesele zaten 120tl değil böyle 5 para etmez insanların yanında hakkınızı bırakmamanız isterse 20tl olsun

• Beğen
Reaksiyonlar: qnyb

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,721
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
Çakma macun kullanılmaz kendimden biliom yüksek ısılara çıkınca macun yapışıyor çıkmıyor.d

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,197
İsim
Diyarhan
Ucuz rampage kullan çakma kullanma. Mahalle bilgisayarcısına güvenilmez senelerdir bu bilinir. El mahkum almışsan iade edebilirsen et ama alacağını düşünmem.

Top Bottom