Neler Yeni

çalınan bilgisayar için yardım

Donatus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
asdasd asdasdasd
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
İlkim Soylu
Emniyeti ikna edin sıkıştırın. Uğraşmak istemiyorlardır.
kulaklık vardı yaklaşık 1000tl şarj aletleri falan da vardı devamını hatırlamıyorum
Çok üzüldüm tekrardan çok geçmiş olsun hani en kötü çevrenizde birisi var ise ses duyan vs gibi onlara sorulabilir. Kamera var ise sokakta caddede vs bir yere kadar takip edilebilir ama o da çok sonuç vereceğini düşünmüyorum. Sakın yanlış anlamayın bunu üzülesiniz diye söylemiyorum ama kaç bin liralık motosikletler, kameralar çalınıyor yinede bulunamıyorlar araştırsalar bile. (tabii ki bulunanlar da oluyor) Mesela ben 2 sene önce cüzdanımı bir mekanda düşürmüşüm eve gittiğimde fark ettim bunu. Sonrasında kafeye tekrar gidip sorduğumda cüzdan yok dediler hemen tanıdık aracılığıyla kameralar'a bir polis arkadaşımız ve kafe sahibi ile inceledik. Orada birinin düşürdüğüm masanın altından geçerken aldığı gözüküyor, yüzüde gözüküyor ama yinede tespit yapamayıp sonuç vermediğini öğrendim. Umarım güzel bir şey ile sonuçlanır ama sonuçlanmaz ise en kısa sürede toplarlarsınız tekrardan eşyalarınızı umarım, geçmiş olsun tekrardan sizlere :(

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
biz de öyle olduğunu düşünüyoruz oradaki çalışan başından savar gibi yaptı yani umursamazdı ya da olay ciddi gelmedi
Laptop muydu masaüstümü masaustuyse grçmis olsun bulmanin imkanı yok laptopsa format atar yine bulamazsiniz geçmiş olsun

Donatus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
asdasd asdasdasd
Laptop muydu masaüstümü masaustuyse grçmis olsun bulmanin imkanı yok laptopsa format atar yine bulamazsiniz geçmiş olsun
laptoptu arabanın içinden çaldılar hem de gizlemiştik ama nafile kıyafetleri bile almış h. evlatları arabanın içi doluydu bi baktık 1 çanta kalmış o da en gereksiz çantaydı

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
laptoptu arabanın içinden çaldılar hem de gizlemiştik ama nafile kıyafetleri bile almış h. evlatları arabanın içi doluydu bi baktık 1 çanta kalmış o da en gereksiz çantaydı
Büyük geçmiş olsun emniyette tanidiginiz yoksa ilgilenmiyorlar nerdeyse bdnce yukarda dedikleri gibi 2.elden piyasayi izleyin elinde sonunda çikaracak rlinden o pc yi

Donatus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
asdasd asdasdasd
Büyük geçmiş olsun emniyette tanidiginiz yoksa ilgilenmiyorlar nerdeyse bdnce yukarda dedikleri gibi 2.elden piyasayi izleyin elinde sonunda çikaracak rlinden o PC yi
artık öyle yapacağız gibi duruyor maalesef olay yeri de bildiğimiz bir yer olsaydı en azından belki bir tanıdığa denk gelirdi psikolojim bile bozuldu dedim ne güzel iş hırsızlık 5 dakkada 10 bin kazandıran bir meslek yok bu dünyada Allahım bana ne yazdırıyor bu hırsızlar :(

Top Bottom