Neler Yeni

Çalınan İmei nasıl alınır?

ElectriX

80+ Silver
Bir kaç gündür telefon sim kartını algılamıyor ama o sim başka telefonda çalışıyor. Telefoncu bugün telefonun imeisi çalınmış demiş. Bu nasıl geri alınır?

ReisiCabo

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
alibakici
Bir kaç gündür telefon sim kartını algılamıyor ama o sim başka telefonda çalışıyor. Telefoncu bugün telefonun imeisi çalınmış demiş. Bu nasıl geri alınır?
geri alınamaz o tel çöp oldu tabi eski bir telefonun varsa onun imeisini şuanki telefonuna attırabilirsin

Jroxy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Ömer Kılıç
Aynı sorun bende de mevcut.

Prmy

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
geri alınamaz o tel çöp oldu tabi eski bir telefonun varsa onun imeisini şuanki telefonuna attırabilirsin
-ürünün Türkiye'den alındığını ya da yurtdışı olup pasaporta kaydettirildiğini varsayıyorum-
Olabilecek iki yoldan biri bu, diğeri ise aldığınız yere ulaşmak ve bilgi vermek, sizi ne yapabileceğiniz konusunda bilgilendireceklerdir. Emin olmamakla birlikte resmi bir şekilde çözülebileceğini de düşünüyorum.

İmeinizin kopyalanmasının tespiti durumunda tarafınıza şu tarz bir mesaj gelir ve iki telefondaki imei de belirtilen sürenin sonunda devre dışı bırakılır... Böyle bir mesaj iletilmediyse farklı bir nedenden dolayı sorun olma ihtimali de var...
IMG_20210223_171340.jpg

ElectriX

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
-ürünün Türkiye'den alındığını ya da yurtdışı olup pasaporta kaydettirildiğini varsayıyorum-
Olabilecek iki yoldan biri bu, diğeri ise aldığınız yere ulaşmak ve bilgi vermek, sizi ne yapabileceğiniz konusunda bilgilendireceklerdir. Emin olmamakla birlikte resmi bir şekilde çözülebileceğini de düşünüyorum.

İmeinizin kopyalanmasının tespiti durumunda tarafınıza şu tarz bir mesaj gelir ve iki telefondaki imei de belirtilen sürenin sonunda devre dışı bırakılır... Böyle bir mesaj iletilmediyse farklı bir nedenden dolayı sorun olma ihtimali de var...
Alıntıyı görüntüle
Smslerden gelen linklerden olabilir mi? Akrabamız vermişti o telefonu.

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
Öyle bir şey yok ama şikayet edebilirsiniz.

ReisiCabo

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
alibakici

Alıntıyı görüntüle
aynisi babamin basina geldi turkcelden almisti telefonu ve turkcelle gittiginde yapacagimiz birsey yok dedi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,574
Üyeler
168,312
Son üye
Mattsy
Top Bottom