geri alınamaz o tel çöp oldu tabi eski bir telefonun varsa onun imeisini şuanki telefonuna attırabilirsinBir kaç gündür telefon sim kartını algılamıyor ama o sim başka telefonda çalışıyor. Telefoncu bugün telefonun imeisi çalınmış demiş. Bu nasıl geri alınır?
-ürünün Türkiye'den alındığını ya da yurtdışı olup pasaporta kaydettirildiğini varsayıyorum-geri alınamaz o tel çöp oldu tabi eski bir telefonun varsa onun imeisini şuanki telefonuna attırabilirsin
Smslerden gelen linklerden olabilir mi? Akrabamız vermişti o telefonu.-ürünün Türkiye'den alındığını ya da yurtdışı olup pasaporta kaydettirildiğini varsayıyorum-
Olabilecek iki yoldan biri bu, diğeri ise aldığınız yere ulaşmak ve bilgi vermek, sizi ne yapabileceğiniz konusunda bilgilendireceklerdir. Emin olmamakla birlikte resmi bir şekilde çözülebileceğini de düşünüyorum.
İmeinizin kopyalanmasının tespiti durumunda tarafınıza şu tarz bir mesaj gelir ve iki telefondaki imei de belirtilen sürenin sonunda devre dışı bırakılır... Böyle bir mesaj iletilmediyse farklı bir nedenden dolayı sorun olma ihtimali de var...
Alıntıyı görüntüle
aynisi babamin basina geldi turkcelden almisti telefonu ve turkcelle gittiginde yapacagimiz birsey yok dedi-ürünün Türkiye'den alındığını ya da yurtdışı olup pasaporta kaydettirildiğini varsayıyorum-
Olabilecek iki yoldan biri bu, diğeri ise aldığınız yere ulaşmak ve bilgi vermek, sizi ne yapabileceğiniz konusunda bilgilendireceklerdir. Emin olmamakla birlikte resmi bir şekilde çözülebileceğini de düşünüyorum.
İmeinizin kopyalanmasının tespiti durumunda tarafınıza şu tarz bir mesaj gelir ve iki telefondaki imei de belirtilen sürenin sonunda devre dışı bırakılır... Böyle bir mesaj iletilmediyse farklı bir nedenden dolayı sorun olma ihtimali de var...
Alıntıyı görüntüle