ÇEKİRGE
80+ Bronze
Çekirge farkı
Mesaj otomatik birleştirildi:
manyak laf
Çekirge farkı
manyak laf
En iyi cevabı seçtimÇekirge farkı
1 parmağını kaybetmek istiyorsan yapabilirsin ve ayrıca bilgisayara zararlı fantezileri olmayan biri yapmaz bunu kanka
denesene kanka görelim
Abartının bu kadarı Hem işlemcinin fanını hem Zalman N5MF kasamın fanını elimle durduruyorum. Plastikten yapılmış, jilet olmayan fanlar Yok koyarsan elin uçar, yok patlar. Yok daha nelerDeğil. Ama çok hızlı dönerken yaparsanız ya sizi ya da fanı kaybederiz.
eline ve karta zararlı ve neden böyle bir şey yapasınki?Merhabalar, Çalışan bir fanı el ile durdurmak zararlı mı?
+1En iyi cevabı seçtim
Herhalde seçicen aslan parçasıEn iyi cevabı seçtim
Fanlardan ses mi geliyor diye kontrol etmek amaçlı 1-2 saniye durdurmak bir zarar vermez hep yaptığımız bir şey yapraklarına direk elini dokundurmak yerine orta kısma koyarsan daha sağlıklı durdurmuş olursun. Motorlu testere değil o yapraklar canınız yanmaz merak etmeyin.Merhabalar, Çalışan bir fanı el ile durdurmak zararlı mı?
Ele bir şey olmuyor sertce durdurursan acıyor sadeceeline ve karta zararlı ve neden böyle bir şey yapasınki?
fazla merak zararlı ekran kartı fanları incedir kırılırlar.Ele bir şey olmuyor sertce durdurursan acıyor sadece
Merak..