Neler Yeni

Çalışan Bir Fanı El İle Durdurmak Zararlı mı?

lillagol37

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Yasin
fazla merak zararlı ekran kartı fanları incedir kırılırlar.
Evet fazla merak zararlı, nadir ellemişimdir ekran kartı fanını diğerlerine göre kasayı ve işlemci fanını değişeceğim zaten ondan oynaşıyorum merak ettiğimden sordum

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3

slmbnemıstık

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,199
İsim
kedü
İlgilendiği Kategoriler
Motosiklet 🏍️
çok zevkli ama zararlı

SeastoreKing

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Ahmet Erboz
en
Elektrik akımı devam ederken fanları elinizle durdurursanız, akım enerjiye dönüşemediği için ısınma yapar ve bobinlere zarar verir.
güzel açıklama helal olsun.

KebanFiru

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
915
İsim
Hakan(KebanFiru)
Abartının bu kadarı :D Hem işlemcinin fanını hem Zalman N5MF kasamın fanını elimle durduruyorum. Plastikten yapılmış, jilet olmayan fanlar :D Yok koyarsan elin uçar, yok patlar. Yok daha neler :D
"Abartının bu kadarı :D Hem işlemcinin fanını hem Zalman N5MF kasamın fanını elimle durduruyorum. Plastikten yapılmış, jilet olmayan fanlar :D Yok koyarsan elin uçar, yok patlar. Yok daha neler :D"
Yazdığım mesajı ciddiye aldın mı gerçekten?

yesososo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
485
İsim
Yusuf Yusuf
"Abartının bu kadarı :D Hem işlemcinin fanını hem Zalman N5MF kasamın fanını elimle durduruyorum. Plastikten yapılmış, jilet olmayan fanlar :D Yok koyarsan elin uçar, yok patlar. Yok daha neler :D"
Yazdığım mesajı ciddiye aldın mı gerçekten?
Hocam ne yazdığınızı şu an hatırlamıyorum, ama hatırladığım ilk 5-10 mesajın aynısı olduğu ve benim yazdığım mesajın tersi olduğu şeklinde idi. Eminim ki siz ironi yapıyor olsanız bile o 5-10 mesaj arasında, mesaj kasma sevdası yüzünden ''millet ne yazdıysa aynısını yazayım, kısa günün karı'' diye düşünen biri vardır. Takılmayın.

KebanFiru

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
915
İsim
Hakan(KebanFiru)
Hocam ne yazdığınızı şu an hatırlamıyorum, ama hatırladığım ilk 5-10 mesajın aynısı olduğu ve benim yazdığım mesajın tersi olduğu şeklinde idi. Eminim ki siz ironi yapıyor olsanız bile o 5-10 mesaj arasında, mesaj kasma sevdası yüzünden ''millet ne yazdıysa aynısını yazayım, kısa günün karı'' diye düşünen biri vardır. Takılmayın.
"Değil. Ama çok hızlı dönerken yaparsanız ya sizi ya da fanı kaybederiz (!)." yazdığım mesaj.

Jauvin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,024
İsim
Iowa Hersberg
İlgilendiği Kategoriler
Valorant - PC
Steam
https://steamcommunity.com/id/jauvinqq/
Discord
Jauvin #4666
Ben bir kere kasayı tutucam diye arkafana parmağımı soktum resmen yani parmak sağlam ama bir an parmağım gitti sanmadım değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,614
Üyeler
163,856
Son üye
Rsiarel
Top Bottom