'Plexian
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 51
- İsim
- Berkay Yılmaz
Maksimum 4.000 TL'ye kadar bir bilgisayar koltuğu arıyorum; ofis için olur, oyuncu için olur fark etmez. Sadece dayanıklı olması ve yüksek kg taşıması benim için önemli. Birkaç model buldum ama bunlar nasıldır? Önerilerinizi bekliyorum.
Türksit Range Yastıklı Yönetici ve Oyuncu Koltuğu Siyah-Kirmizi
Türksit, 25 yıllık tecrübesiyle Türkiye'de ofis koltuklarında lider ve en çok tercih edilen markadır. %100 YERLİ ÜRETİM, EN İYİ FİYAT VE EN KALİTELİ ÜRÜN, YEDEK PARÇA TEDARİK GARANTİSİ Ofis Koltuklarımız uluslararası normlara uygun olarak üretilmektedir.
turksitburo.com
Türksit Çağrı Pro Oyuncu Koltuğu Kırmızı
Türksit, 25 yıllık tecrübesiyle Türkiye'de ofis koltuklarında lider ve en çok tercih edilen markadır. %100 YERLİ ÜRETİM, EN İYİ FİYAT VE EN KALİTELİ ÜRÜN, YEDEK PARÇA TEDARİK GARANTİSİ Ofis Koltuklarımız uluslararası normlara uygun olarak üretilmektedir.
turksitburo.com
Porziyon Piramit Siyah Krom Fileli Ofis Büro ÃÄrenci ÃalıÅma KoltuÄu - Sandalyesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Porziyon Piramit Siyah Krom Fileli Ofis Büro ÃÄrenci ÃalıÅma KoltuÄu - Sandalyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
POBO Gri Desen Oyuncu KoltuÄu Ãok fonksiyonlu oyun sandalyesi Pu deri koltuk bilgisayar büro KoltuÄu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
POBO Gri Desen Oyuncu KoltuÄu Ãok fonksiyonlu oyun sandalyesi Pu deri koltuk bilgisayar büro KoltuÄu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Fashcolle Dynamic Grey Masajlı Oyuncu KoltuÄu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Fashcolle Dynamic Grey Masajlı Oyuncu KoltuÄu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Gizmo Mobilya Oyuncu Koltuğu ve Ofis Koltuğu Mağazası - Rebelx
Alfa, Beta, Zeta, Delta, Rombus, Epsilon, Square, Devil gibi farklı model Oyuncu Koltuğu, Ofis Sandalyesi ve bir çok koltuk ve sandalye ürünlerinin üretimlerini sağlamış, müşteri memnuniyetini üst düzeyde tutmuş bir markadır.
www.rebelx.com.tr
Gizmo Mobilya Oyuncu Koltuğu ve Ofis Koltuğu Mağazası - Rebelx
Alfa, Beta, Zeta, Delta, Rombus, Epsilon, Square, Devil gibi farklı model Oyuncu Koltuğu, Ofis Sandalyesi ve bir çok koltuk ve sandalye ürünlerinin üretimlerini sağlamış, müşteri memnuniyetini üst düzeyde tutmuş bir markadır.
www.rebelx.com.tr