Neler Yeni

Çalışmak güzel şey: Huawei Matebook D15

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,535
İsim
Olcay akbulut
Bugün Vatan Bilgisayar'dan 11899 TL'ye almış bulunmaktayım. Hayırlı olsun bana. Çalışıp kendi paramla almak güzel bir his.

Alıntıyı görüntüle
hayırlı olsun nasıl cihaz hangi programları kaldırıyor?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende zamanında huawei matebook 16 düşünüyordum ekranı çok kaliteli bi laptop ancak ekran kartı yok diye grafik tasarım için tavsiye etmemişlerdi, kullanıyorsan adobe programlarında deneyimlerini paylaşır mısın

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende zamanında huawei matebook 16 düşünüyordum ekranı çok kaliteli bi laptop ancak ekran kartı yok diye grafik tasarım için tavsiye etmemişlerdi, kullanıyorsan adobe programlarında deneyimlerini paylaşır mısın
Adobe programlarını kullanmıyorum ya. Kullanmak için de zamanım olduğunu sanmıyorum.
Yaptığım tek iş internette sörf ve GeForce NOW ile oyun oynamak.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,535
İsim
Olcay akbulut
Adobe programlarını kullanmıyorum ya. Kullanmak için de zamanım olduğunu sanmıyorum.
Yaptığım tek iş internette sörf ve GeForce NOW ile oyun oynamak.
hmm anladım knk saol yine de

şu pc çok dikkatimi çekiyorda bilmiyorum işte

Bytw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ahmet Yuşa IŞIK
Bugün Vatan Bilgisayar'dan 11899 TL'ye almış bulunmaktayım. Hayırlı olsun bana. Çalışıp kendi paramla almak güzel bir his.

Alıntıyı görüntüle
Şu an memnun musun? Bu sene yazılım mühendisliği kazandım orada kullanmak için bende bakıyorum ne alsam diye matebook d14 2023 veya başka modellere bakıyorum pil süresi için yöneldim aslında asus tuf vs düşünüyordum daha önce karar veremedim bir türlü macbooklar da çok pahalı zaten

Top Bottom