Neler Yeni

Çalıştırdığım kaslar dışında başka bölgelerim de ağrıyor

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
kaan emre
Öncelikle merhaba. Yaklaşık 3 gündür falan spor salonuna gidiyorum. Bazı hareketlerde ( genelde göğüs ve sırt ) o kası sıkıştırırken o kasdan ziyade başkar bölgelerimde ağrıyor. Genel olarak bu ağrı kollarımda oluyor. Ancak hareketi bıraktıkdan sonra çalıştırdığım bölgeye vurduğunu hissediyorum. Olması gereken yerler ağrımaya başlıyor. Bu tam olarak neden oluyor? Bir de ortalama ne kadar sürede yağlarımdan kurtulurum? Günde 500 kalori falan açık veriyorum. Boyum 186 civarı ve kilom 88. Yağ oranımda %18 - 19 civarı muhtemelen. Şimdiden teşekkür ederim. İyi Sosyal'ler.

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
kaan emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hareketi doğru yapiyorsan sorun yok ilk başta acı cekiceksin baska olayi yok 1-2 hafta yada aya gecee
Acı çekmekde sorun yok da mesela sırt çalışırken ağırlığın sırtıma vurduğunu hissetmiyorum. Yanma hissi olur ya o, o sırada olmuyor. Genelde kollarım bitiyor ve çekemez duruma geliyorum, bırakıyorum ancak spordan sonra sırtımda da ağrı oluyor ancak fazla değil.

The Batman

80+ Silver
Acı çekmekde sorun yok da mesela sırt çalışırken ağırlığın sırtıma vurduğunu hissetmiyorum. Yanma hissi olur ya o, o sırada olmuyor. Genelde kollarım bitiyor ve çekemez duruma geliyorum, bırakıyorum ancak spordan sırtımda da ağrı oluyor ancak fazla değil.
Agri olmasi iyi spor yaptigin anlamani gelmeyebilir haraketi tam anlami ile doğru yapmaktan geçiyor olay kollar zayif ozaman ben ilk başta 5 kg bile zor kaldırırdım yavas yavaş

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
kaan emre
Agri olmasi iyi spor yaptigin anlamani gelmeyebilir haraketi tam anlami ile doğru yapmaktan geçiyor olay kollar zayif ozaman ben ilk başta 5 kg bile zor kaldırırdım yavas yavaş
Kollar zayıf maalesef.

it's me

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Mert
Öncelikle merhaba. Yaklaşık 3 gündür falan spor salonuna gidiyorum. Bazı hareketlerde ( genelde göğüs ve sırt ) o kası sıkıştırırken o kasdan ziyade başkar bölgelerimde ağrıyor. Genel olarak bu ağrı kollarımda oluyor. Ancak hareketi bıraktıkdan sonra çalıştırdığım bölgeye vurduğunu hissediyorum. Olması gereken yerler ağrımaya başlıyor. Bu tam olarak neden oluyor? Bir de ortalama ne kadar sürede yağlarımdan kurtulurum? Günde 500 kalori falan açık veriyorum. Boyum 186 civarı ve kilom 88. Yağ oranımda %18 - 19 civarı muhtemelen. Şimdiden teşekkür ederim. İyi Sosyal'ler.
yeni başladığın için gayet normal

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
kaan emre
Gücü sırtından değil kollarından alıyorsun o zaman, yanlış yapıyorsun yani hareketi PT'ye danış salonda.
Hareketi yanlış yapmam fazla olası değil aslında. Makinada yapıyorum. Dik oturup yukarıdaki halatı kendime doğru çekmem gerekiyor. Bir arkadaşımla beraber gidiyorum. O uzun zamandır salona gidiyor. Genel olarak hareketleri falan o yaptırıyor. Yeni başladın zaten kol çalışsan g*tune bile vurabilir ağrısı dedi. :D

Kontfire

80+ Silver
Acı çekmekde sorun yok da mesela sırt çalışırken ağırlığın sırtıma vurduğunu hissetmiyorum. Yanma hissi olur ya o, o sırada olmuyor. Genelde kollarım bitiyor ve çekemez duruma geliyorum, bırakıyorum ancak spordan sonra sırtımda da ağrı oluyor ancak fazla değil.
Kolların sırtına göre zayıf kaldığı için, kollarin daha çok zorlanıyordur dostum. Yani hareketi yanlış yapmıyorsun merak etme.

Top Bottom