Neler Yeni

Call of duty black ops 2 ücretsiz tr yama nerede bulabilirim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ali eren oyan
Merhabalar arkadaşlar call of duty black ops 2 oyununda tr yama bulamadım ücretsiz şekilde. Paralı var ama 10 yıl önce çıkmış bi oyunun yamasına da para vermek istemiyorum açıkcası. Bilen bi arkadaş yardımcı olurmu veya elinde olan bi hayırsever kardeş bana gönderir mi acaba?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

BURAKARMAĞAN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
burak armağan
Merhabalar arkadaşlar call of duty black ops 2 oyununda tr yama bulamadım ücretsiz şekilde. Paralı var ama 10 yıl önce çıkmış bi oyunun yamasına da para vermek istemiyorum açıkcası. Bilen bi arkadaş yardımcı olurmu veya elinde olan bi hayırsever kardeş bana gönderir mi acaba?
reis ben geçenlerde indirdim ama bende çok aradım bulamadım bedavaya bulursan haber verirmisin

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,769
İsim
MehmedVII
Zamanında baya araştırdım hatta konu da açtım diye hatırlıyorum ama ücretsiz yama yok. Ücretsiz diye sunanlar da hiçbiri gerçek değil virüslüydü

BURAKARMAĞAN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
burak armağan
tabii ki burdan ulaşan birisi olursa haber ederim
teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

çok saçma ama ya bütün oyunların var hatta mw3 ün türkçe dublaj versiyonu bile var bazıların hiç yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ali eren oyan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zamanında baya araştırdım hatta konu da açtım diye hatırlıyorum ama ücretsiz yama yok. Ücretsiz diye sunanlar da hiçbiri gerçek değil virüslüydü
Elinizde varmı hocam peki ya

teşekkür ederim

çok saçma ama ya bütün oyunların var hatta mw3 ün türkçe dublaj versiyonu bile var bazıların hiç yok
Evet öyle bi saçmalık var gıcık oldum İngilizce de hikayeyi anlamıyorum boş boş oynamak da istemiyorum açıkcası

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,769
İsim
MehmedVII

Evet öyle bi saçmalık var gıcık oldum İngilizce de hikayeyi anlamıyorum boş boş oynamak da istemiyorum açıkcası
Bulamayınca ve bir oyunun yamasına da para vermek istemediğimden iade ettim.

BURAKARMAĞAN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
burak armağan

ben yaklaşık 1 ay önce call of duty serisine sıfırdan başladım şuanda ghosts tayım seri olarak en keyif aldığım serisi modern warfare serisi hele hele modern warfare 3 oyunda turkçe dublaj var oyun acayip sarıyor

Top Bottom