Call of Duty: Black Ops 7 ile gelen önemli değişiklikler

red1x

80+
Reaksiyon skoru
90
Call of Duty'nin karşısında Battlefield 6 olunca rekabet edebilmek için topluluğun isteklerini uygulamaktan başka çareleri yok. Oyuncuların istedikleri değişikler, hatta yıllardır istedikleri değişikler, Black Ops 7'de sonunda uygulanıyor.
Son 1 aydır Treyarch oyun hakkında yaptığı değişikliklerden haber veriyor ve bu değişiklikler topluluk tarafından pozitif bir şekilde karşılanıyor.

Oyunda yapılan önemli değişiklikler:

- 6 yıl aradan sonra ilk defa bir Call of Duty oyununda SBMM olmayacak
- Artık maç bitince lobiler dağıtılmayacak
- Çoğu efsanevi Black Ops 2 haritaları Black Ops 7'de geri dönüyor
- Black Ops 6'daki operatörler, silahlar ve skinler Black Ops 7'ye taşınmayacak
- Karakterler ve skinler Call of Duty tarzı görünümüne dönüyor
- Zombies'de yeni "Cursed" oyun modu ile eski klasik Zombies'e benzer oyun modu - Loadout sistemi yok, Minimap yok, ve Black Ops 3'den esinlenmiş klasik puan sistemi
- Zombies için eşsiz bir oyun içi arayüz olacak
- Zombies için Black Ops 7'de Süper Easter Egg bulunacak
- Sezon 1 şuana kadarki en büyük Black Ops sezonu olacak

Oyun hakkında düşünceleriniz nelerdir? Almayı düşünüyor musunuz?
Kendim betayı oynadım. Büyük ihtimalle bu son yıllardaki en iyi Call of Duty oyunu.

6 güzel olcak dedik hikayesi zombi oyunu olarak çıktı. 7ye umut bağladık hikaye babında günümüz veya biraz daha eskiyi anlatabilir diye gitti futuristic oldu. CoD Serisini çoğu insan online için değil hikaye için oynuyor geliştiriciler bunu bilmelerine rağmen neden hala böyle yapıyorlar anlamıyorum

Call of Duty'nin karşısında Battlefield 6 olunca rekabet edebilmek için topluluğun isteklerini uygulamaktan başka çareleri yok. Oyuncuların istedikleri değişikler, hatta yıllardır istedikleri değişikler, Black Ops 7'de sonunda uygulanıyor.
Son 1 aydır Treyarch oyun hakkında yaptığı değişikliklerden haber veriyor ve bu değişiklikler topluluk tarafından pozitif bir şekilde karşılanıyor.

Oyunda yapılan önemli değişiklikler:

- 6 yıl aradan sonra ilk defa bir Call of Duty oyununda SBMM olmayacak
- Artık maç bitince lobiler dağıtılmayacak
- Çoğu efsanevi Black Ops 2 haritaları Black Ops 7'de geri dönüyor
- Black Ops 6'daki operatörler, silahlar ve skinler Black Ops 7'ye taşınmayacak
- Karakterler ve skinler Call of Duty tarzı görünümüne dönüyor
- Zombies'de yeni "Cursed" oyun modu ile eski klasik Zombies'e benzer oyun modu - Loadout sistemi yok, Minimap yok, ve Black Ops 3'den esinlenmiş klasik puan sistemi
- Zombies için eşsiz bir oyun içi arayüz olacak
- Zombies için Black Ops 7'de Süper Easter Egg bulunacak
- Sezon 1 şuana kadarki en büyük Black Ops sezonu olacak

Oyun hakkında düşünceleriniz nelerdir? Almayı düşünüyor musunuz?
Kendim betayı oynadım. Büyük ihtimalle bu son yıllardaki en iyi Call of Duty oyunu.
koca bir c4 yıgını bf6 o kdar iyiki cod öldü gamepass a geldiginde hikayeyi bitirip silme olayı bf varken cod oynanmaz üstüne aimbot, ve konsol ve pc de cronus zen olayları codu iyice öldürmüştü bo7 de son çiviyi leş oyun çıkararak gösterdi o yüzden 2025-2026 sezonu fps winner bf6

Hiç cod oynamadım ama geçen haftalar 1 hafta oynama şansı buldum black ops 6yı oda hoşuma gitti ama 7de robot temasına içim ısınmadı izledıgım videolarda yeterince detaylı degildi
beta bizim oynama gibi bi durum varmı geçti mi süresi (bf6 pc oynatmagı için ısınamadım cod6 gayet akıcı oynıyabildim)

Geri