Nasıl yasaklı ya? Türkiye de yaşıyoruz crackli oyun indirmeyip de ne yapacağım 4 saat oynayıp kapatacağım oyuna 1500 tl mi vereyimKonu içeriği yasaklı sanırım
fiyatların adil olmaması konusunda haklı olsanızda korsanı desteklemek yine de yanlış.Nasıl yasaklı ya? Türkiye de yaşıyoruz crackli oyun indirmeyip de ne yapacağım 4 saat oynayıp kapatacağım oyuna 1500 TL mi vereyim
Nasıl yasaklı ya? Türkiye de yaşıyoruz crackli oyun indirmeyip de ne yapacağım 4 saat oynayıp kapatacağım oyuna 1500 TL mi vereyim
Her ikinizde haklısınız. Ama;fiyatların adil olmaması konusunda haklı olsanızda korsanı desteklemek yine de yanlış.
korsan desteklenmiyorNasıl yasaklı ya? Türkiye de yaşıyoruz crackli oyun indirmeyip de ne yapacağım 4 saat oynayıp kapatacağım oyuna 1500 TL mi vereyim
her ne kadar haklı olsan dakorsan desteklenmiyor
Desteklemiyorum. Keşke fiyatlar adil olsa da para verip alsak. Mesela dying light 2 200 tl idi aldım buda 100 tl falan olsaydı alırdım hak edene herzaman.fiyatların adil olmaması konusunda haklı olsanızda korsanı desteklemek yine de yanlış.